UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.847 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 18 Haziran 2022 #1 Videodaki gibi yapmaya çalışıyorum ama atış yaptıktan sonra keskin gözden çıkıyor. Art arda nasıl atış yapabilirim? Tüm tüfeklerle denedim ama yapamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videodaki gibi yapmaya çalışıyorum ama atış yaptıktan sonra keskin gözden çıkıyor. Art arda nasıl atış yapabilirim? Tüm tüfeklerle denedim ama yapamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zeax Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #2 Chapter 4 de dutch ın görevi var şehrin içinde o görevi yapmadan yapamazsınız.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.847 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 18 Haziran 2022 #3 Zeax dedi: Chapter 4 de dutch ın görevi var şehrin içinde o görevi yapmadan yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman. Ben mücadeleleri bitirmeye çalışıyordum, ana görevlere ağırlık vermedim henüz.
Zeax dedi: Chapter 4 de dutch ın görevi var şehrin içinde o görevi yapmadan yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman. Ben mücadeleleri bitirmeye çalışıyordum, ana görevlere ağırlık vermedim henüz.
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.324 Çözümler 1 Yer İzmir 18 Haziran 2022 #4 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Tamamdır o zaman. Ben mücadeleleri bitirmeye çalışıyordum, ana görevlere ağırlık vermedim henüz. Genişletmek için tıkla... İmzanızdaki sistemle mi oynuyorsunuz? Hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz acaba?
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Tamamdır o zaman. Ben mücadeleleri bitirmeye çalışıyordum, ana görevlere ağırlık vermedim henüz. Genişletmek için tıkla... İmzanızdaki sistemle mi oynuyorsunuz? Hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz acaba?
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 18 Haziran 2022 #5 yavinas dedi: İmzanızdaki sistemle mi oynuyorsunuz? Hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Yüksekte 70 alır.
yavinas dedi: İmzanızdaki sistemle mi oynuyorsunuz? Hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Yüksekte 70 alır.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.847 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 18 Haziran 2022 #6 yavinas dedi: İmzanızdaki sistemle mi oynuyorsunuz? Hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Sistemim bu evet. 70-100 arası değişiyor.
yavinas dedi: İmzanızdaki sistemle mi oynuyorsunuz? Hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Sistemim bu evet. 70-100 arası değişiyor.