N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 18 Aralık 2023 #1 RDR2 kılıç modu var mı? Kılıç dediğim yakın dövüş silahı.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #2 NOHA dedi: RDR2 kılıç modu var mı? Kılıç dediğim yakın dövüş silahı. Genişletmek için tıkla... Kılıç modu var mı bilmiyorum ama, oyunda korsan kılıcı var.
NOHA dedi: RDR2 kılıç modu var mı? Kılıç dediğim yakın dövüş silahı. Genişletmek için tıkla... Kılıç modu var mı bilmiyorum ama, oyunda korsan kılıcı var.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 18 Aralık 2023 #3 TimoLoX dedi: Kılıç modu var mı bilmiyorum ama, oyunda korsan kılıcı var. Genişletmek için tıkla... O zaman iyiymiş teşekkürler ben bu korsan kılıcını trainer ile alabiliyormuyum. Epic games den aldım oyunu %100 save yükleyeceğim.
TimoLoX dedi: Kılıç modu var mı bilmiyorum ama, oyunda korsan kılıcı var. Genişletmek için tıkla... O zaman iyiymiş teşekkürler ben bu korsan kılıcını trainer ile alabiliyormuyum. Epic games den aldım oyunu %100 save yükleyeceğim.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #4 NOHA dedi: O zaman iyiymiş teşekkürler ben bu korsan kılıcını trainer ile alabiliyor muyum? Epic Games'den aldım oyunu %100 save yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Oyunu PS5'ten oynuyorum hocam, ama trainerda yüksek ihtimal silahları ve itemları alabiliyorsunuzdur.
NOHA dedi: O zaman iyiymiş teşekkürler ben bu korsan kılıcını trainer ile alabiliyor muyum? Epic Games'den aldım oyunu %100 save yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Oyunu PS5'ten oynuyorum hocam, ama trainerda yüksek ihtimal silahları ve itemları alabiliyorsunuzdur.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 18 Aralık 2023 #5 TimoLoX dedi: Oyunu PS5'ten oynuyorum hocam, ama trainerda yüksek ihtimal silahları ve itemları alabiliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
TimoLoX dedi: Oyunu PS5'ten oynuyorum hocam, ama trainerda yüksek ihtimal silahları ve itemları alabiliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #6 NOHA dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim