kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Ekim 2021 #31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
afrasiab Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 340 Yer Fransa Provence 93 18 Ekim 2021 #32 Ella Freya dedi: Ben böyle kullanıyorum. Galiba sizde GTX1080 var direkt böyle yapabilirsiniz. Standart ayarları kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Reis 1080 için değil de 1660 Ti laptopa böyle yapacağım oyun çok güzel ama en düşükte 40 FPS oynamak canımı sıkıyor.
Ella Freya dedi: Ben böyle kullanıyorum. Galiba sizde GTX1080 var direkt böyle yapabilirsiniz. Standart ayarları kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Reis 1080 için değil de 1660 Ti laptopa böyle yapacağım oyun çok güzel ama en düşükte 40 FPS oynamak canımı sıkıyor.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 18 Ekim 2021 #33 kino dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum. Eski monitörüm 768P iken oynanıyordu. Ama 1080P aşırı yükleniyor VRAM'e. Harddisk okuma hızlarım normal ama bir fark yaratır mı bu? Galiba 130MB/S falandı. afrasiab dedi: Reis 1080 için değil de 1660 Ti laptopa böyle yapacağım oyun çok güzel ama en düşükte 40 FPS oynamak canımı sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama çok etkilemez. En düşükt neden 40 FPS anlamadım laptop güzel gözüküyor.
kino dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum. Eski monitörüm 768P iken oynanıyordu. Ama 1080P aşırı yükleniyor VRAM'e. Harddisk okuma hızlarım normal ama bir fark yaratır mı bu? Galiba 130MB/S falandı. afrasiab dedi: Reis 1080 için değil de 1660 Ti laptopa böyle yapacağım oyun çok güzel ama en düşükte 40 FPS oynamak canımı sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama çok etkilemez. En düşükt neden 40 FPS anlamadım laptop güzel gözüküyor.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Ekim 2021 #34 @Ella Freya çözünürlükle beraber VRAM de artar. 1080P biraz sıkıntılı olacaktır 2 GB için. Oyun VRAM'i yiyor.
@Ella Freya çözünürlükle beraber VRAM de artar. 1080P biraz sıkıntılı olacaktır 2 GB için. Oyun VRAM'i yiyor.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 22 Ekim 2021 #35 Dün 1 saat dolaştım yan görev falan yaptım. Çoğu ayar mediumdaydı. Ve gerçekten sardı. Özür diliyorum baştan böyle yapmam lazımmış
Dün 1 saat dolaştım yan görev falan yaptım. Çoğu ayar mediumdaydı. Ve gerçekten sardı. Özür diliyorum baştan böyle yapmam lazımmış