MCanKYHN Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 RDR 2 de kamp geliştirmelerinden cephane stokunu arttırdım ama hala maksimum 200 mermi taşıyor.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.240 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 MCanKYHN dedi: RDR 2 de kamp geliştirmelerinden cephane stokunu arttırdım ama hala maksimum 200 mermi taşıyor. Genişletmek için tıkla... Taşıma değil kamptaki stoklar diye hatırlıyorum o emin değilim. Artı 0 Eksi
MCanKYHN dedi: RDR 2 de kamp geliştirmelerinden cephane stokunu arttırdım ama hala maksimum 200 mermi taşıyor. Genişletmek için tıkla... Taşıma değil kamptaki stoklar diye hatırlıyorum o emin değilim.
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.596 Çözümler 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 Fence gidip oradan Pamphlets satın alıp Satchel'dan açıp okuyacaksın ve böylece taşıma kapasiten artacak. Artı 0 Eksi
Fence gidip oradan Pamphlets satın alıp Satchel'dan açıp okuyacaksın ve böylece taşıma kapasiten artacak.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 Rpyd dedi: Fence gidip oradan Pamphlets satın alıp Satchel'dan açıp okuyacaksın ve böylece taşıma kapasiten artacak. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediğini yaparsanız artar. Ama her mermi için ayrı pamphlets var. Pistol, revolver, rifle, shotgun Artı 0 Eksi
Rpyd dedi: Fence gidip oradan Pamphlets satın alıp Satchel'dan açıp okuyacaksın ve böylece taşıma kapasiten artacak. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediğini yaparsanız artar. Ama her mermi için ayrı pamphlets var. Pistol, revolver, rifle, shotgun
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.028 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 MCanKYHN dedi: RDR 2 de kamp geliştirmelerinden cephane stokunu arttırdım ama hala maksimum 200 mermi taşıyor. Genişletmek için tıkla... Silahçıdan kemer gibi bir şey alacaksın. Artı 0 Eksi
MCanKYHN dedi: RDR 2 de kamp geliştirmelerinden cephane stokunu arttırdım ama hala maksimum 200 mermi taşıyor. Genişletmek için tıkla... Silahçıdan kemer gibi bir şey alacaksın.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #6 RyderWilson dedi: Silahçıdan kemer gibi bir şey alacaksın. Genişletmek için tıkla... Onlar sadece görünüş için. Artı 0 Eksi
RyderWilson dedi: Silahçıdan kemer gibi bir şey alacaksın. Genişletmek için tıkla... Onlar sadece görünüş için.
KS KS MCanKYHN Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 Rpyd dedi: Fence gidip oradan pamphlets satın alıp Satchel'dan açıp okuyacaksın ve böylece taşıma kapasiten artacak. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma geç cevap verdim ben Türkçe yama ile oynuyorum tam olarak nereleri diyorsun. Artı 0 Eksi
Rpyd dedi: Fence gidip oradan pamphlets satın alıp Satchel'dan açıp okuyacaksın ve böylece taşıma kapasiten artacak. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma geç cevap verdim ben Türkçe yama ile oynuyorum tam olarak nereleri diyorsun.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #8 MCanKYHN dedi: Kusura bakma geç cevap verdim ben Türkçe yama ile oynuyorum tam olarak nereleri diyorsun. Genişletmek için tıkla... Değerli eşya satan adam var ya ya da golden tooth yani altın diş falan sattığın adam. Ondan alıyosun. Artı 0 Eksi
MCanKYHN dedi: Kusura bakma geç cevap verdim ben Türkçe yama ile oynuyorum tam olarak nereleri diyorsun. Genişletmek için tıkla... Değerli eşya satan adam var ya ya da golden tooth yani altın diş falan sattığın adam. Ondan alıyosun.
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.028 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #9 MCanKYHN dedi: Kusura bakma geç cevap verdim ben Türkçe yama ile oynuyorum tam olarak nereleri diyorsun. Genişletmek için tıkla... Haritada karaborsacı diye geçiyor. Artı 0 Eksi
MCanKYHN dedi: Kusura bakma geç cevap verdim ben Türkçe yama ile oynuyorum tam olarak nereleri diyorsun. Genişletmek için tıkla... Haritada karaborsacı diye geçiyor.