RDR 2 mi Black Myth: Wukong mu?

ege20

Decipat
Daha fazla  
Wukong oynamaya çok hypelandım ama RDR'ye de hypelandım. Para biriktirip ikisinden birini alacağım fakat RDR daha F/P bir oyun gibi duruyor. Ben alana kadar ikisine de zam gelmez de RDR bence Steam'de ocak-şubat arası indirime girmez. Wukong da girmez. Ama RDR indirimde. Sizce hangisini almalıyım? (kovboy teması ilgimi çekmiyordu ama oyun ilgimi çekti.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben RDR2 derim çok oyun oynadıgım hala 1 sırada RDR2 tabii ben 250TL almıştım bu fiyata ne kadar F/P olur bilmem.

Ben RDR2 derim çok oyun oynadıgım hala 1 sırada RDR2 tabii ben 250TL almıştım bu fiyata ne kadar F/P olur bilmem.
Wukong'a göre daha ucuz ve daha uzun hikayesi var f/p derken onu kastettim.

Hocam rdr2 rockstar'ın kendi sitesinde daha ucuz bu arada. Ultimade edition 509 TL Buy Red Dead Redemption II PC | Official Store | Rockstar Store..

Yavaş bir oynanış ve kitap gibi hikaye istiyorsanız RDR2 daha uygun, sindire sindire oynayacağınız türden bir oyun.

Yakın dövüş, aksiyon ve souls oyunları ilede aranız varsa Wukong daha uygun olur. Souls'lar kadar zor değildir ama temeli öyle.

Şahsen kovboy pek sevmesem bile RDR2'yi 2 kere bitirmiş biriyim ve artık seviyorum. Souls oyunlarını hiç kanım ısınamadı ama dediğim gibi hangisi size uyuyorsa. RDR2 çok iyi bir oyun olsada GTA 5 oynar gibi girerseniz küfür edenler trenine katılırsınız. Kitap gibi oyundur.

Biliyorum hocam ama Steam kütüphanesinin geniş olmasını seviyorum ve aile kütüphanesini de kullanabilirim böylece ben de RDR var sende ne var diyerek.
RDR2 aile kütüphanesine dahil olmuyor bu arada, bilginiz olsun.

Aksiyona girmeyi daha çok seviyorum, Souls 1'i çok kısa oynadım çok az checkpoint vardı sinirlendim çıktım. Wukong öyle değilmiş o yüzden bilmiyorum sanırım önce Wukong'u alacağım ama sonra da RDR alırım.

RDR2 aile kütüphanesine dahil olmuyor bu arada, bilginiz olsun.
Neden? Oyun yapımcıları öyle yapabiliyor mu?

Wukong'u oynamadım, tek bildiğim oynanış olarak benziyor ama kolay. Checkpoint sistemide çok daha iç açıcıdır. Souls 1 zaten çok eski bir oyun.

Neden? Oyun yapımcıları öyle yapabiliyor mu?
Social Club istiyor çünkü. 3.parti yazılım isteyen oyunlar ne yazıkki Steam Aile kütüphanesine dahil olmuyor. İstisnalar olabilir ama RDR2 bizzat olarak gördüm ve dahil olmuyor. Kendim sahibim ama aile hesabımı kullanan biri oyuna erişemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…