RDR 2 mi GoW mu?

RDR 2'nin hikayesi çok sağlam. Oynarken keyif aldığım en sevdiğim oyundur. Üstelik İngilizce oynayıp keyif aldım. Türkçe olsa daha da sarar.

Niyeymiş o?

Çünkü God of War daha iyi bir oyun aksiyon, hikaye, mekanik sadece gerçekçi diye RDR 2 almaya gerek yok ve arkadaş zaten oynamış.

Gerçekleri söylediğim için niye fanboy oldum

Fanboysun tabi. Avatarından belli. Gereksiz boş yapıyorsun. GoW, RDR2'den nasıl daha iyi olabilir ki? Anlamıyorum sizi. Tamam çok güzel oyun, bunu kabul edebiliyorum. Ama kesinlikle RDR2'den daha iyi değil.

RDR2 seçerdim.

Fanboysun tabii. Avatarından belli. Gereksiz boş yapıyorsun. GoW, RDR2'den nasıl daha iyi olabilir ki? Anlamıyorum sizi. Tamam çok güzel oyun, bunu kabul edebiliyorum. Ama kesinlikle RDR2'den daha iyi değil.

Kanka şu an sende fanboyluk yapıyorsun ama sen bilirsin. Ve kesinlik ile RDR 2'den iyi bir oyun

Çünkü God of War daha iyi bir oyun aksiyon, hikaye, mekanik sadece gerçekçi diye RDR 2 almaya gerek yok ve arkadaş zaten oynamış.

RDR 2'yi sen sadece gerçekçi olduğu için oynanan bir oyun mu sanıyorsun? Çok komik.

Hikâye olarak RDR2 daha sarıyor, ama siz daha önce oynamışsınız, ( şimdilik) tekrar oynama gerek yok, siz en iyisi GoW.

RDR2'yi yan görevleriyle vesaire detaylı bir şekilde oynadıysan God of War almalısın.
Eğer RDR2yi detaylı bir şekilde oynamayıp sadece ana görevler üzerinde oynadıysan RDR2 almalısın.
RDR2 açık dünya olarak ve God of War'dan çok daha zengin.
Hikaye bakımından da benim düşünceme göre RDR2 çok daha iyi.

Karar tabii ki senin, hangi oyun sana daha yakın ise onu almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…