RDR 2 Mod kurunca oyundan atıyor

brtcrdk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün RDR 2'ye mod kurdum moduda RDR 2'nin dosyasına attım. Script hook zaten indirdiğimden beri varmış o yüzden indirmedim script hook. Mod nexus Mod'daki lasso hang man Edition diye bir şey. Hatta hatayı da göstereyim modun linkini de: TieYourLasso - Hangman Edition

Oyunun sürümü 1491.50 bir de o otomatik orada olan script hook 2021 versiyonmuş. Yenisiylemi değiştireyiim?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Gizli veya misafirde olmuyorsa Reddit'te biri farklı tarayıcıyla çözmüş.

Gelişme var mı?

@pidee hocam Opera GX'ten açtım ve indirdim. Şu an asi Loader'in ZIP'i var. O ZIP'in içindekileri RDR 2'nin dosya konumunamı atacağım? Bu arada dün gece uyudum o yüzden bakamadım. Kusura bakmayın.

Hocam Asi Loaderin içindeki version.dll i dosya dizinine attım. Moduda attım. Genede aynı hatayı verdi. Yeni script hook dosyasınıda koyunca gene siyah ekran verdi.

Gizli veya misafirde olmuyorsa Reddit'te biri farklı tarayıcıyla çözmüş.

Gelişme var mı?
@pidee bakacakmısınız?

Son düzenleme:
Mod dosyalarını silip deneyin, hata ondan mı öğrenelim.

Eğer düzgün çalışırsa sorun modlar veya ilgili dosyalarla ilgilidir. Oyun sürümü uyumlu mu modlarla ona bakın.

Hocam siyah ekran vermesinin sorunu yeni script hook dosyasıydı. Bu crictal error veren de modun sorunuydu. Fakat hiçbiri olmadan sadece asi loaderi attığımda oyun çalıştı. Yani sorun yeni Script Hook V'e mod dosyasında. Sorun çözülmedi.

@pidee

Script Hook'u doğru siteden mi indirdiniz? Doğruysa sürüme uyumlu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…