RDR 2 Motion blur ile kaç FPS aralığında oynanır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. RDR2 için NVIDIA App'ın önerilen ayarlarını kullandığımda çoğu grafik yüksek oluyor texture hariç. Ve 60-80 arası FPS alıyorum. Her şeyi en yükseğe alınca ise 30-40 FPS arası oluyor. 2 kat az FPS almaya değer mi Ultra ile yüksek ayarlar arasında çok büyük farklar var mı? Çünkü eğer varsa 30-40 FPS ile de oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. RDR2 için NVIDIA App'ın önerilen ayarlarını kullandığımda çoğu grafik yüksek oluyor texture hariç. Ve 60-80 arası FPS alıyorum. Her şeyi en yükseğe alınca ise 30-40 FPS arası oluyor. 2 kat az FPS almaya değer mi Ultra ile yüksek ayarlar arasında çok büyük farklar var mı? Çünkü eğer varsa 30-40 FPS ile de oynarım.

Pek fark yok, internette optimized settings diye aratabilirsin. İnan neredeyse hiç kayda değer fark olmuyor. İki üç ufak ayarı değişirsin göz zevkine göre mesela suyu daha cıbıl cıbıl istersin yükselt geç.

Ultra ve yüksek ayarlar arasında RDR2'de görsel olarak çok büyük fark yok, özellikle oynanış sırasında detayların çoğunu fark etmen zor oluyor. Texture, gölge, yansıma gibi birkaç küçük detay dışında aradaki farkı genelde yan yana ekran görüntüsü karşılaştırması yapmadan hissetmezsin.
30-40 FPS oynanabilir ama özellikle açık dünyada hızlı sahnelerde (at sürmek, çatışmalar vs.) Akıcılık hissi azalır. 60+ FPS ise çok daha akıcı bir deneyim sunar. Ben olsam görsel kaliteyi çok az kısmak pahasına 60 FPS üstünde kalmayı tercih ederdim. Kendim de Ultra ayarlarda oynayıp bitirmiştim, arada çok az fark var. İnan ki sistemi zorlamaya değmez. İyi geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı