RDR 2 nasıl bitirilmeli?

Evou

Hectopat
Last of Us part 1'i bitirdim ve oyunlar zevk vermemeye başladı. Az önce RDR2'yi indirmeye koydum, sanırsam oyunda 2 son var. Arthur Morgan'ın öldüğü sonu biliyorum. diğer son için nasıl oynamam lazım? Ayrıca o sonu izlediğim için biliyorum kendim bitirmedim, ilk defa bitireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer son için onurunuzun kötü olması lazım. Lakin bence bildiğiniz sonu yapmalısınız.

Üstte yazdıklarımı pek takmayın, mesajınızı yeni anladım. Bunu spoiler vermeden tam olarak nasıl anlatacağımı bilemiyorum fakat onurunuzu iyi tutmanızı gerçekten öneririm

Oyunun iki sonu yok, Arthur'un öldüğü tek bir sonu var. Sadece bu sonun onurunuz ve son görevdeki seçiminize bağlı bazı farkları oluyor. Nispeten iyi bir son istiyorsanız onurunuzu yüksek tutun.

Hocam ama diğer sonu da merak ediyorum fakat o kadar kötüyse bildiğim son için bitirmeye çabalayabilirim. Onurumuzun artması ve düşmesi neye bağlı oluyor?

Oyunun iki sonu yok, Arthur'un öldüğü tek bir sonu var. Sadece bu sonun onurunuz ve son görevdeki seçiminize bağlı bazı farkları oluyor. Nispeten iyi bir son istiyorsanız onurunuzu yüksek tutun.
Konu sahibi okumasın: Silin bence o yazdığınız yeri, Arthur'un ölmediğini düşünüp eğlenerek oynasın
(mesajınızı okumuş bile boşverin)

Her türlü ölüyor yani. Anladım.

Hocam ama diğer sonu da merak ediyorum fakat o kadar kötüyse bildiğim son için bitirmeye çabalayabilirim. Onurumuzun artması ve düşmesi neye bağlı oluyor?
İyi bir insan olursanız, insanlara kötü davranmayıp selam falan verirseniz onurunuz artıyor.

Onurumuzun artması ve düşmesi neye bağlı oluyor?
Örneğin hırsızlık yaparsanız onurunuz düşer, fakat birine yardımcı olursanız onurunuz artar. Olumsuzlar düşürür, olumlular arttırır kısacası.

Örneğin hırsızlık yaparsanız onurunuz düşer, fakat birine yardımcı olursanız onurunuz artar. Olumsuzlar düşürür, olumlular arttırır kısacası.

İyi bir insan olursanız, insanlara kötü davranmayıp selam falan verirseniz onurunuz artıyor.

Hocam ben GTA 5 oynarken geleni geçeni öldürüyordum oyunlarda iyilik yapmak pek benlik değil açıkçası. Neyse umarım oynarken zevk alabilirim eski bilgisayarımda indirmiştim fakat grafikler çok kötü olduğu için oynamamıştım.

Peki bu oyunda GTA 5'deki gibi hile kodu yazma olayları var mı?

Evet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…