S Serz Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 155 20 Ağustos 2023 #1 Allah'ın belası Steam'in saçmalığı yüzünden Skyrim'i alamadım. bari RDR'yi alayım diyorum indirime girmiyor. Sizce ne zaman indirime girer?
Allah'ın belası Steam'in saçmalığı yüzünden Skyrim'i alamadım. bari RDR'yi alayım diyorum indirime girmiyor. Sizce ne zaman indirime girer?
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #2 İndirime gireceğini pek sanmıyorum hocam üstelik yakında Steam kuru tekrar güncellenecekmiş daha da artabilir sonuçta yeni Modern Warfare oyunu 2000 TL'den girdi Steam'e
İndirime gireceğini pek sanmıyorum hocam üstelik yakında Steam kuru tekrar güncellenecekmiş daha da artabilir sonuçta yeni Modern Warfare oyunu 2000 TL'den girdi Steam'e
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 Serz dedi: Allah'ın belası Steam'in saçmalığı yüzünden Skyrim'i alamadım. Bari RDR'yi alayım diyorum indirime girmiyor. Sizce ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Sonbahar indiriminde veya daha erken girebilir ayrıca neden Skyrim alamadınız.
Serz dedi: Allah'ın belası Steam'in saçmalığı yüzünden Skyrim'i alamadım. Bari RDR'yi alayım diyorum indirime girmiyor. Sizce ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Sonbahar indiriminde veya daha erken girebilir ayrıca neden Skyrim alamadınız.
S Serz Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 155 20 Ağustos 2023 #4 Adonis31 dedi: Sonbahar indiriminde veya daha erken girebilir ayrıca neden Skyrim alamadınız. Genişletmek için tıkla... Skinimi satacaktım (Skyrimin indirimi bitmesine 1 saat kalmıştı) Bakiyemi beklemeye aldı ve sonra alamadım
Adonis31 dedi: Sonbahar indiriminde veya daha erken girebilir ayrıca neden Skyrim alamadınız. Genişletmek için tıkla... Skinimi satacaktım (Skyrimin indirimi bitmesine 1 saat kalmıştı) Bakiyemi beklemeye aldı ve sonra alamadım
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #5 Serz dedi: Skinimi satacaktım (Skyrim'in indirimi bitmesine 1 saat kalmıştı) bakiyemi beklemeye aldı ve sonra alamadım. Genişletmek için tıkla... Ben Turbo overkille 15 dk kala kasayı satıp 27 TL'ye aldım oyunu indirim biter bitmez 235 oldu Steam arada böyle yapabiliyor.
Serz dedi: Skinimi satacaktım (Skyrim'in indirimi bitmesine 1 saat kalmıştı) bakiyemi beklemeye aldı ve sonra alamadım. Genişletmek için tıkla... Ben Turbo overkille 15 dk kala kasayı satıp 27 TL'ye aldım oyunu indirim biter bitmez 235 oldu Steam arada böyle yapabiliyor.