TqCNZ Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Rockstar Game Launcher'den PC'de oynamak için RDR almak istiyorum. Standart versiyonu 700 TL, Ultimate Edition 500 TL arasındaki fark nedir? Rockstar Game Launcher almak mantıklı mı bilgisayarda oynamak için? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Rockstar Game Launcher'den PC'de oynamak için RDR almak istiyorum. Standart versiyonu 700 TL, Ultimate Edition 500 TL arasındaki fark nedir? Rockstar Game Launcher almak mantıklı mı bilgisayarda oynamak için?
HNKN Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 342 Çözümler 1 5 Aralık 2024 #2 Ultimate Edition alın bir daha bu fiyata düşmez.
TqCNZ Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 HNKN dedi: Ultimate Edition alın bir daha bu fiyata düşmez. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda oynanır dimi ps5 için değil tam bilmiyorum riske girmek istemiyorum
HNKN dedi: Ultimate Edition alın bir daha bu fiyata düşmez. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda oynanır dimi ps5 için değil tam bilmiyorum riske girmek istemiyorum
HNKN Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 342 Çözümler 1 5 Aralık 2024 #4 Bilgisayar için paket zaten bilgisayarda oynayabilirsiniz.
TqCNZ Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #5 HNKN dedi: Bilgisayar için paket zaten bilgisayarda oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
HNKN dedi: Bilgisayar için paket zaten bilgisayarda oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler