RDR 2 Ödül Avcılarının Köpeğini Öldürmek

BerkayCLTK

Kilopat
Daha fazla  
RDR 2'de Ödül avcıları ile beraber gezen köpekler ödül avcılarını öldürdüğüm esnada üstüme atlıyorlar. Onları vurmasam ölüyorum vursam onuru düşüyor. Oyun benden oturup köpekle müzakere etmemi istiyor gibi ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2'de Ödül avcıları ile beraber gezen köpekler ödül avcılarını öldürdüğüm esnada üstüme atlıyorlar. Onları vurmasam ölüyorum vursam onuru düşüyor. Oyun benden oturup köpekle müzakere etmemi istiyor gibi ne yapmalıyım?

Mod kurmak istiyorsan maske takınca suçları gizleyen mod var atabilirim tek çözümü bu.

RDR 2'de ödül avcıları ile beraber gezen köpekler ödül avcılarını öldürdüğüm esnada üstüme atlıyorlar. Onları vurmasam ölüyorum vursam onuru düşüyor. Oyun benden oturup köpekle müzakere etmemi istiyor gibi ne yapmalıyım?

Yanlış hatırlamıyorsam ödül avcılarınıda öldürmek düşürüyordu yani suçlusunuz suçluyu yakalamak için geliyorlar öldürüyorsunuz yapacak bir şey yok (bir ara 25 kişi bana dalmışlardı katliam yapmıştım)

Anladım. Teşekkür ederim oyun neredeyse bitiyor zaten :)

Ödül avcılarını öldürdükten sonra köpekler sıkıntı yapmiyor hocam size önerim fighta uzaktan baslayip köpekler size gelmeden bitirmeniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı