Enes XD Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | MSI B450M-A PRO MAX | RTX 4070 SUPER | HyperX Cloud II | Logitech G Pro X Superlight | Asus TUF | Gamepower Warlock Compact Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 Merhaba, RDR2'de Beyaz Arap atı bulup eğittim ve sonrasında öldü. Birkaç görev yaptım tekrardan gidip, orada bulabilir miyim?
Merhaba, RDR2'de Beyaz Arap atı bulup eğittim ve sonrasında öldü. Birkaç görev yaptım tekrardan gidip, orada bulabilir miyim?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 10 Ocak 2024 #2 Enes XD dedi: Merhaba, RDR2'de Beyaz Arap atı bulup eğittim ve sonrasında öldü. Birkaç görev yaptım tekrardan gidip, orada bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet orda olacaktır. Tekrar evcilleştireceksin bitti gitti. Artı 0 Eksi
Enes XD dedi: Merhaba, RDR2'de Beyaz Arap atı bulup eğittim ve sonrasında öldü. Birkaç görev yaptım tekrardan gidip, orada bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet orda olacaktır. Tekrar evcilleştireceksin bitti gitti.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 2 Yer Bursa 10 Ocak 2024 #3 Enes XD dedi: Merhaba, RDR2'de Beyaz Arap atı bulup eğittim ve sonrasında öldü. Birkaç görev yaptım tekrardan gidip, orada bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aynı yerde tekrar bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Enes XD dedi: Merhaba, RDR2'de Beyaz Arap atı bulup eğittim ve sonrasında öldü. Birkaç görev yaptım tekrardan gidip, orada bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aynı yerde tekrar bulabilirsin.
S stylerz64 Centipat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #4 Evet, ayni yerde olacaktir. Artı 0 Eksi
KS KS Enes XD Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | MSI B450M-A PRO MAX | RTX 4070 SUPER | HyperX Cloud II | Logitech G Pro X Superlight | Asus TUF | Gamepower Warlock Compact Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #5 Peki o atı alıp satsam tekrardan bir süre sonra spawn oluyor mu? Artı 0 Eksi
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 10 Ocak 2024 #6 Enes XD dedi: Peki o atı alıp satsam tekrardan bir süre sonra spawn oluyor mu? Genişletmek için tıkla... At kaybolduğu sürece geri gelir diye biliyorum. Bi de satmayın yani oyunda para kazanmak için at satmaya gerek yok. Artı 0 Eksi
Enes XD dedi: Peki o atı alıp satsam tekrardan bir süre sonra spawn oluyor mu? Genişletmek için tıkla... At kaybolduğu sürece geri gelir diye biliyorum. Bi de satmayın yani oyunda para kazanmak için at satmaya gerek yok.