burakthemountain Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Oyunu abimin hesabından kendime attım, aile paylaşımı yoluyla yüklemeye bastığımda 600KB yükleyip masaüstünde ikon oluşturuyor ve steamwork yüklüyor. Oyunu yüklemiyor, bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2021
Oyunu abimin hesabından kendime attım, aile paylaşımı yoluyla yüklemeye bastığımda 600KB yükleyip masaüstünde ikon oluşturuyor ve steamwork yüklüyor. Oyunu yüklemiyor, bunu nasıl çözebilirim?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 Benim bildiğim 3. parti launcher isteyen oyunlar aile paylaşımı yapılamıyor.
burakthemountain Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 Schentienel dedi: Benim bildiğim 3. parti Launcher isteyen oyunlar aile paylaşımı yapılamıyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek oynamam için hiçbir şansım yok mu?
Schentienel dedi: Benim bildiğim 3. parti Launcher isteyen oyunlar aile paylaşımı yapılamıyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek oynamam için hiçbir şansım yok mu?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #4 burakthemountain dedi: Ne yapmam gerek oynamam için hiçbir şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Satın alarak oynayabilirsin. Ya da abinin steam hesabıyla oyunu oyna. Kendi hesabından oynama ihtimalin yok.
burakthemountain dedi: Ne yapmam gerek oynamam için hiçbir şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Satın alarak oynayabilirsin. Ya da abinin steam hesabıyla oyunu oyna. Kendi hesabından oynama ihtimalin yok.