RDR 2 Online aldıktan sonra hikaye modunu almak

ewig

Decapat
Arkadaşlar RDR 2 Online satın almak istıyorum ancak şöyle bir duyum aldım. 40 TL'ye Online satın aldıgım zaman oyun ıcınden hıkaye modunu daha ucuza alabılıyormusum. Sızler bu konu hakkında bılgılendırır mısınız?

Evet hocam öyle bir şey var daha ucuza geliyor.

Evet 140 TL'ye düşüyor hikaye modu.

Alabiliyorsunuz fakat Rockstar Launcher üzerinden düşüyor fiyat. Kütüphane takıntınız varsa ona göre alın. Steam ve Epicte fiyat düşmüyor.

İndirimde düşmüyor diye biliyorum. Normal RDR2 alındığında RDR Online gelmiyor mu onla?

Dosya Ekleri

• rdr2.png
    133,1 KB · Görüntüleme: 319
  • rdr 2.png
    63,6 KB · Görüntüleme: 353
Son düzenleme:
Oyun içi alabiliyorsunuz. Ama aldığınızda "Red Dead Redemption 2" oyunu kütüphanenizde gözükmüyor.

Alabiliyorsunuz fakat Rockstar Launcher üzerinden düşüyor fiyat. Kütüphane takıntınız varsa ona göre alın. Steam ve Epicte fiyat düşmüyor.
Tüh. Millete "RDR2'im var diye." hava atamadıktan sonra niye alayım ki oyunu? Keşke öyle olmasaymış. Teşekkürler bilgi için.

Epic'te kuponla 140 TL olması lazım şu an tam sürümünün. Bütçe sıkıntısıyla önce online almak istiyorsanız bir şey diyemem, ama 140 TL'ye hikaye + online oldukça iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…