aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 24 Kasım 2022 #1 RDR 2 Online modu oynamak için alınır mı? Aktiflik sayısı nasıl, sıkar mı bir süre sonra?
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 24 Kasım 2022 #2 Online pek sarmıyor.
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 24 Kasım 2022 #3 Aktiflik sayısı iyi. Online için alınır derim ben ama bence hikayesi de oynanmalı.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 24 Kasım 2022 #4 Yumemi Yumemite dedi: Aktiflik sayısı iyi. Online için alınır derim ben ama bence hikayesi de oynanmalı. Genişletmek için tıkla... Hikaye oynamıştım zaten uzun bir süre daha tekrar bitirmeyi düşünmüyorum. Online tarafı içerik olarak nasıl çok kısıtlı diyorlardı?
Yumemi Yumemite dedi: Aktiflik sayısı iyi. Online için alınır derim ben ama bence hikayesi de oynanmalı. Genişletmek için tıkla... Hikaye oynamıştım zaten uzun bir süre daha tekrar bitirmeyi düşünmüyorum. Online tarafı içerik olarak nasıl çok kısıtlı diyorlardı?
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 24 Kasım 2022 #5 aKuu dedi: Hikaye oynamıştım zaten uzun bir süre daha tekrar bitirmeyi düşünmüyorum. Online tarafı içerik olarak nasıl çok kısıtlı diyorlardı? Genişletmek için tıkla... O zaman iş ayrı. Ben 80 TL’ye sadece Online, 98 TL’ye hikayesiyle beraber satıldığı için ve sizin hikayesini oynamadığınızı düşünerek alınır demiştim. Biraz oynarsınız ama çok sarmaz.
aKuu dedi: Hikaye oynamıştım zaten uzun bir süre daha tekrar bitirmeyi düşünmüyorum. Online tarafı içerik olarak nasıl çok kısıtlı diyorlardı? Genişletmek için tıkla... O zaman iş ayrı. Ben 80 TL’ye sadece Online, 98 TL’ye hikayesiyle beraber satıldığı için ve sizin hikayesini oynamadığınızı düşünerek alınır demiştim. Biraz oynarsınız ama çok sarmaz.