RDR 2 Online için alınır mı?

vitoscalette1

Hectopat
Daha fazla  
Sorum basit, RDR2'yi arkadaşım aracalığı ile hikayesini oynadım. Bugün CS2 de 15 dolarlık kasa düştü, baktım RDR2 de indirimde tam 15 dolar. Sadece Online için satın alınabilir mi?

Alınır. 200 küsur saatim vardır Online'da, keyifle oynadım. Sonrasında tükendi artık benim için. Mesleklerde ilk collector seç, tüm haritayı at sırtında geze geze malzeme topluyorsun, en sonunda onları bir kadın vardı adını hatırlamıyorum, ona satıyorsun, hem bol kazançlı hem kafa dinlendiriyor, acele etmeden at sırtında bir uçtan diğer uca geziyorsun.

Hocam benimde 338 saatim var. Ama artık sıkıldım bir yerden sonra hep aynı şeyleri yaptığın için sıkılıyorsun. Oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Sadece yeni etkinlikler getirilmesi gerekiyor.

Hocam benimde 338 saatim var. Ama artık sıkıldım bir yerden sonra hep aynı şeyleri yaptığın için sıkılıyorsun. Oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Sadece yeni etkinlikler getirilmesi gerekiyor.
Ben 12 saatte hikayeyi bitirip bıraktım. Online deneyimini tatmalımıyım sizce?

Çok garip :D bende hikayeyi 730 saat oynadım 35 saat altında hiç bitirmedim.
Bilmiyorum hatta 1150 TL lik bir oyun bu kadar kısa olurmu, diye yakındığımı bile hatırlıyorum 8 saat oynadığımda Guarma adasındaydım. 12 saat kesin olarak söylemiyorum ama o aralar bir şey 12-15 arası.

Bilmiyorum hatta 1150 TL lik bir oyun bu kadar kısa olurmu, diye yakındığımı bile hatırlıyorum 8 saat oynadığımda Guarma adasındaydım. 12 saat kesin olarak söylemiyorum ama o aralar bir şey 12-15 arası.
Hocam açık dünyada gezip yan görevler yapsanız aslında çok tatlı bir oyun.

Hocam açık dünyada gezip yan görevler yapsanız aslında çok tatlı bir oyun.
En iyisi alıp tekrardan şöyle ana hikaye dışında tüm yan görevlere bakıp oyunun asıl potansiyeline göz atmak olmalı. Oyun arkadaşın diye çok fazla etrafa bakmadan hızlı hızlı oynamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı