G Gameoscoop Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Herkese merhaba, RDR2'yi indirdim arkadaşımla oynayabilmek icin RDR 2 Online introsunu bitirmek gerekiyormuş. Peki ben RDR2 Online introsunu nasıl bitirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba, RDR2'yi indirdim arkadaşımla oynayabilmek icin RDR 2 Online introsunu bitirmek gerekiyormuş. Peki ben RDR2 Online introsunu nasıl bitirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 1 Nisan 2023 #2 Gameoscoop dedi: Herkese merhaba, RDR2'yi indirdim arkadaşımla oynayabilmek icin RDR 2 Online introsunu bitirmek gerekiyormuş. Peki ben RDR2 Online introsunu nasıl bitirebilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gir oyuna oyna seni salacak zaten saldığı zaman bitmis oluyor. Artı 0 Eksi
Gameoscoop dedi: Herkese merhaba, RDR2'yi indirdim arkadaşımla oynayabilmek icin RDR 2 Online introsunu bitirmek gerekiyormuş. Peki ben RDR2 Online introsunu nasıl bitirebilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gir oyuna oyna seni salacak zaten saldığı zaman bitmis oluyor.