RDR 2 Online oynarken sistem mavi ekran veriyor veya çöküyor

Bilal Çitler

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
SETUP:
GPU: GeForce RTX™ 4070 SUPER EAGLE OC 12G
CPU: AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 4.7 GHz
Ram: GSKILL 32GB (2x16)

Mouse: Glorious Model D
Keyboard: Havit Gamenote Kb884l
Headphone: HyperX Cloud II Wireless
RDR 2 Online oynarken bazen sadece oyun çöküyor bazen mavi ekran yiyorum. Sistemim oyunu en Ultra ayarlarda oynatcak kadar iyi olmasına rağmen neden olduğunu anlamadım.

GPU: GeForce RTX 4070 Super Eagle OC 12g.
CPU: AMD Ryzen 5 7500F altı çekirdek 3.7 GHz.
Anakart: MSI Pro A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz Micro ATX.
RAM: G.Skill 32 GB (2x16) Ripjaws S5 DDR5 6000MHz CL36 1.35v Dual kit RAM.
SSD: MLD M500 Ultra 1TB NVMe 2280 GEN4x4 M.2 SSD (7000 MB okuma / 4700 MB yazma)

Dosyalarda bir eksiklik olabilir, bir dosya doğrulaması yapmanızı tavsiye ederim.

RDO'da genel bir sıkıntı var hocam. Maalesef Rockstar ilgilenmiyor. Aynı sorunu yaşadım ancak bulduğum tek çözüm bir eklenti ile private session kurmak oldu. Şu an öyle oynuyorum, çökme sorunu yaşamadım bir daha.

Eskiden öyle oynuyordum 350 saatim var 100 saatini özel serverde oynadım sorun olmadı sonra sıkıldı publiclerde takıldık onda da bayağı 2 3 ay sorun olmadı ama dünden beri böyle hata olup duruyor şimdi dosyaları doğrulayacağım bakalım düzelecek mi?

Oyunun çökmesi normal ama mavi ekran almanız normal değil. Mavi ekran hatasını atabilir misiniz? Minidump dosyasını yükleyin.

Umarım düzelir hocam. RDO harcanmış bir potansiyeldir benim için ama iş işten geçmiş artık.

Oyunun çökmesi normal ama mavi ekran almanız normal değil. Mavi ekran hatasını atabilir misiniz? Minidump dosyasını yükleyin.

Arkadaş komik atmış. Fakat DDR5 bana göre her ne kadar çok daha iyi olsa da. DDR 4'ten daha sorunlu. Henüz oturmamış bana göre. Tıpkı zamanda Windows 10 ve 11 gibi. İleride çok daha iyi olacağını düşünüyorum orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…