Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar Online oynayıp, canı sıkılanlar varsa Rockstar üzerinden beni eklesinler. Ayrıca oyunda hızlı EXP ve para biriktirme yolları için de yardımcı olabilirim. Rockstar kullanıcı adı: Noaire Discord: Hasan#9994 Son düzenleme: 18 Ocak 2020
Arkadaşlar Online oynayıp, canı sıkılanlar varsa Rockstar üzerinden beni eklesinler. Ayrıca oyunda hızlı EXP ve para biriktirme yolları için de yardımcı olabilirim. Rockstar kullanıcı adı: Noaire Discord: Hasan#9994
ulas1232 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 17 Ocak 2020 #2 Hasan Gürlek dedi: Arkadaşlar Online oynayıp, canı sıkılanlar varsa Rockstar üzerinden beni eklesinler. Ayrıca oyunda hızlı EXP ve para biriktirme yolları için de yardımcı olabilirim. Rockstar kullanıcı adı: Noaire Discord: Hasan#9994 Genişletmek için tıkla... Tabii ki ekliyorum hemen.
Hasan Gürlek dedi: Arkadaşlar Online oynayıp, canı sıkılanlar varsa Rockstar üzerinden beni eklesinler. Ayrıca oyunda hızlı EXP ve para biriktirme yolları için de yardımcı olabilirim. Rockstar kullanıcı adı: Noaire Discord: Hasan#9994 Genişletmek için tıkla... Tabii ki ekliyorum hemen.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 18 Ocak 2020 #3 Hasan Gürlek dedi: Arkadaşlar Online oynayıp, canı sıkılanlar varsa Rockstar üzerinden beni eklesinler. Ayrıca oyunda hızlı EXP ve para biriktirme yolları için de yardımcı olabilirim. Rockstar kullanıcı adı: Noaire Discord: Hasan#9994 Genişletmek için tıkla... Discord'dan da Social Club'tan da istek atmış bulunuyorum.
Hasan Gürlek dedi: Arkadaşlar Online oynayıp, canı sıkılanlar varsa Rockstar üzerinden beni eklesinler. Ayrıca oyunda hızlı EXP ve para biriktirme yolları için de yardımcı olabilirim. Rockstar kullanıcı adı: Noaire Discord: Hasan#9994 Genişletmek için tıkla... Discord'dan da Social Club'tan da istek atmış bulunuyorum.