Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mayıs 2021 #1 Arkadaşımı davet ediyorum geliyor aynı oyuna, ama Posse'ye davet edemiyorum. O da beni edemiyor kilit simgesi çıkıyor. Ne yapabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Arkadaşımı davet ediyorum geliyor aynı oyuna, ama Posse'ye davet edemiyorum. O da beni edemiyor kilit simgesi çıkıyor. Ne yapabiliriz?
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 31 Mayıs 2021 #2 Posse davetleri "L" harfindeki menüden yapılır. Öncelikle posseyi kurman ve posse invite yapabilmen için listende yer olması gerekir. Eskiden posseye aldığın kişiler varsa onları sil, sonra davet etmeyi dene.
Posse davetleri "L" harfindeki menüden yapılır. Öncelikle posseyi kurman ve posse invite yapabilmen için listende yer olması gerekir. Eskiden posseye aldığın kişiler varsa onları sil, sonra davet etmeyi dene.