A Ali Osman Kızıldaş Femtopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 7 29 Ocak 2021 #1 RDR 2 Online Türkçe yapılır mı, yama var mı?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 29 Ocak 2021 #2 Yaparsin ama ban yersin. Sadece hikayeyi oynamak istersen ama yama mevcut.
Bugraali12 Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 Merhaba bir sorum olacak siz sanırsam rdr2 onlineyi steamdan almışsınız size bir şey soracağım; Red Dead Redemption 2 olmadan rdr2 onlineyi alırsam eğer oynayabilirmiyim? Unaxpre dedi: Yaparsin ama ban yersin. Sadece hikayeyi oynamak istersen ama yama mevcut. Genişletmek için tıkla... reis benim steam cüzdanımda 61 tlm var rdr2 m yok red dead online 40 lira şimdi ben onu alsam rdr2im olmadığı için oynayabilirmiyim oynayamazmıyım?
Merhaba bir sorum olacak siz sanırsam rdr2 onlineyi steamdan almışsınız size bir şey soracağım; Red Dead Redemption 2 olmadan rdr2 onlineyi alırsam eğer oynayabilirmiyim? Unaxpre dedi: Yaparsin ama ban yersin. Sadece hikayeyi oynamak istersen ama yama mevcut. Genişletmek için tıkla... reis benim steam cüzdanımda 61 tlm var rdr2 m yok red dead online 40 lira şimdi ben onu alsam rdr2im olmadığı için oynayabilirmiyim oynayamazmıyım?