RDR 2 onur barı dolmuyor

BerkayCLTK

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar 3 kişi öldürüyorum. Onur yarımdan aşağı düşüyor. 50 kişiye selam veriyorum, geri ortaya geliyor ama ne yaparsam yapayım ortadan yukarı çıkmıyor. Kasabaya indim çok rahat 40 dk selamlaştım, sonuç yine aynı gram oynamıyor. Bu bir sorun mu bug falan mı artması gerekir mi? Çok rahat 150 kere selamlaşmışımdır.

Dosya Ekleri

• IMG_20241027_001956.jpg
    IMG_20241027_001956.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 47
Onurunu yükselten şeyler değişiklik gösterebilir bu sadece selamlaşma ile olacak bir şey değil yoldan geçen biri sizden yardım isteyecek onlara yardım ettiğinizde daha çok onur kazanırsınız.

Selamlar 3 kişi öldürüyorum. Onur yarımdan aşağı düşüyor. 50 kişiye selam veriyorum, geri ortaya geliyor ama ne yaparsam yapayım ortadan yukarı çıkmıyor. Kasabaya indim çok rahat 40 dk selamlaştım, sonuç yine aynı gram oynamıyor. Bu bir sorun mu bug falan mı artması gerekir mi? Çok rahat 150 kere selamlaşmışımdır.

Gerçeklik gibi düşün 3 kişi öldürdükten sonra 150 kişiye selam versen pek etki eder mi?

En çok arttıranlar
-Size -Valentine'de sanırım- sarılmak isteyen evsizleri, dilencileri kabul etmek
-Dilencilere para vermek
-Görevler içindeki seçimlerde onuru arttıracak olanı seçmek

ve bunun dışında saldırgan npclerden kurtulmak için silah değil kement kullanmalısınız. NPC öldürmek bayağı bir onur düşürüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı