"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 RDR Online gireceğim ama oyunda çok fazla mod kurulu. Epic Games'ten indirdim ama internette orijinal dosyaları bulamadım. Eğer sizde varsa RDR 2'nin Epic Games için orijinal dosyalarının resmini atabilir misiniz?
RDR Online gireceğim ama oyunda çok fazla mod kurulu. Epic Games'ten indirdim ama internette orijinal dosyaları bulamadım. Eğer sizde varsa RDR 2'nin Epic Games için orijinal dosyalarının resmini atabilir misiniz?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 23 Ağustos 2023 #2 Steam'in olabilir belki hocam. Artı 0 Eksi
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 23 Ağustos 2023 #3 Rockstar Launcher'in klasörüne bak. Epic'ten almis olsan da oyun Rockstar'in launcherina indiriliyor. Artı 0 Eksi
Rockstar Launcher'in klasörüne bak. Epic'ten almis olsan da oyun Rockstar'in launcherina indiriliyor.