Steam RDR 2 oyna butonu çıkmıyor

Salvatorio

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben format atmadan önce D diskine RDR 2 klasörünün içinde ne varsa attım. Formattan sonra Steam'e girdiğimde oyna butonu gözükmüyordu. Tekrar silip yüklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu tekrardan indirmeye başlayın, dosyaları oluşunca indirmeyi durdurup Steam'i kapatın. Ardından oluşan dosyaların içine sizin yedek olarak aldıklarınızı atın ve tekrar Steam'i açıp indirmeyi deneyin, muhtemelen olan dosyaları indirmeden atlayacaktır.

Arkadaşlar ben format atmadan önce D diskine RDR 2 klasörünün içinde ne varsa attım. Formattan sonra Steam'e girdiğimde oyna butonu gözükmüyordu. Tekrar silip yüklemeli miyim?

Steam oyunları nerede görüyor? C diskine mi kurdunuz Steam'i?

Ayarlardan depolama kısmına girin ve + kısmına basın, diskinizi seçin ve oyunlar gelecek.
Hocam klasöre göz at diyince RDR 2 dosyaları var ama seçemiyorum. Diski seçince de olmadı.

Steam oyunları nerede görüyor? C diskine mi kurdunuz Steam'i?
C diskinde evet.

C diskinde common kısmına "RedDeadRedemption2" adlı klasörü oluşturdum. Sonra D diskinde yeteklediğim dosyaları C'ye aktardım. Ama olmadı.
Dediğimi dener misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…