TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 23 Ağustos 2021 #1 Daha önce RDR2 falan oynamadım. Sizce RDR Online yüklesem yine de anlar mıyım? Boyutu bayağı yüksek çünkü boşuna indirmiş olmak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2021
Daha önce RDR2 falan oynamadım. Sizce RDR Online yüklesem yine de anlar mıyım? Boyutu bayağı yüksek çünkü boşuna indirmiş olmak istemiyorum.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 23 Ağustos 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu arkadaşı izlersen biraz işine yarar. Online biraz farklı Story'den.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu arkadaşı izlersen biraz işine yarar. Online biraz farklı Story'den.