RDR 2 oynamayan bir daha düşünsün

TRCONNOR

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar RDR 2 indirdim bilgisayarıma. Bu nasıl bir oyundur? Sabahtan beri kapatamadım oyun beni aldı götürdü resmen oyunda hiçbir şey yapmayın atla gezmesi bile çok zevkli. Şu an şey düşünüyorum ben bu oyunu bitirdikten sonra ne yapacağım diye

Siz RDR 2 nasıl buldunuz oynamayanlara tavsiye eder misiniz? (RDR 2 bittikten sonra depresyona giren var mı ben çünkü hemen bitecek diye çok korkuyorumda)

Oyun çok akıcı bu arada FPS düşüşü varsa bile şahsen benim gözüm hiç görmedi oyunu şu PC de oynadım.

GTX 1650 4 GB.

Ryzen 5 5600H.

8 GB RAM.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop.

Keşke her oyun bu RDR 2 gibi optimize bir şekilde çıksada keyif alabilsek

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi çözünürlük ve ayarlarda oynadınız acaba? Aynı laptopa sahibiz tek fark ben RAM eklemesi yaptım.

Hocam sanırım oyun bir tek beni sarmadı. Şaheser bir şey kabul ediyorum ama çok yavaş ilerliyor oyun. Gta 4-5 daha çok içine çekti beni.

RDR'den sonra Baldurs Gate 3 başlamanı tavsiye ederim. RDR2'deki hikaye de neymiş

Yıl olmuş 2023 sen hala RDR2 oynuyorsun 1000 TL'lik oyunu kimseye önermem.

RDR2 şaheser. Hala bitiremedim ama yaklaşık 70 saat oynadım. Hikayenin %57 kadarını bitirdim. İlk oynamaya başladığımda 3 günde 30 saat oynamıştım. Yan görevleri de yapın yan görevler çok eğlenceli.

RDR 2'de Arthur'a olanlardan sonra günlerce kendime gelememiştim. Depresyon başlangıçı yaşatmıştı bende. Deli gibi 'That's way it is' şarkısını dinledim. Çok etkiledi bu oyun beni. 200+ oynadım hala canım çekiyor. Oynayın, oynatın sevaptır.

Gerçekten inanılmaz bir oyun. Mx130 laptopta bu oyunu karışık ayarlarla 220 saatte bitirdim. Her anından her bir açık dünya gezișinden keyif aldım. At sürmesi, manzaralar eşliğinde oyunun açık dünyasında takılınması inanılmaz keyifli. Hiçbir oyunda bu kadar yoğun duygular yaşamamıştım. 4070 Ti sisteme geçtiğimde tekrardan başladım ve 80. Saatte hala avcılık yapıyorum. Oyundaki avcılık mekanikleri bile inanılmaz güzel. Benim için şaheser ötesi bir oyundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…