RDR 2 oynanır mı?

VALege

Decapat
Daha fazla  
4-5 ay önce RDR2'ye başlamıştım ama oyun nedensiz bir şekilde hiç ilgimi çekmedi o zamanlar sıkıcı geldi. Arkadaşlarıma sorduğumda saçmaladığımı ve onların RDR2'den sonea başka oyun oynayamadıklarini soylediler. RDR2 kadar iyi olmadiklari icin. Sizce tekrar baslamali miyim? Oynamaya devan ettikçe sarmaya baslar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşların boş yapmış, fanboyluğun bir versiyonu. Kovboy teması hoşunuza gidiyorsa oynayın kesinlikle. Bir şans verilebilir tabiki fakat oyun biraz geç açılıyor. Başlarda sıkılırsanız şayet bırakmayın ve devam edin oyun açılır. Yok hala sıkılıyorsunuz yapacak bir şey yok bu oyun size göre olmayabilir.

Arkadaşlarınız abartmış. Renkler ve zevkler tartışılmaz oyunun karlı bölümünü geçmeyi bekleyin eğer ondan sonra sizi hala sarmıyorsa yapacak bir şey yok, oyun size göre değildir. Birileri bir oyunu çok sevdi diye sizde o oyunu çok sevmek zorunda değilsiniz.

Her oyun herkese hitap etmez. Herkesin oyun zevki farklıdır. Örneğin RDR 2, Witcher 3 gibi oyunlar benim oyun zevkime hitap etmiyor. Haliyle bu oyunlar oldukça iyi yapımlar olsalar da ben bunları oynarken muhtemelen pek zevk alamayacağım. Half-Life gibi oyunlar benim oyun zevkime daha uygun.

Kendi zevkinize uygun ve ilginizi çeken oyunları tercih etmenizi öneririm. Sırf başkaları seviyor diye zevkinize uymayan bir oyunu tercih ederseniz o oyundan zevk alamazsınız.

RDR2 başlarda beni de çok sarmamıştı ama oynadıkça sarmaya başladı. Sende de öyle olur mu bilemem ama başla derim.

Öncelikle herkes her oyunu sevmek zorunda değil. Ben mesela GoW, Witcher 3 veya Elden Ring tarzı oyunları sevmiyorum. Ama bu o oyunların kötü olduğunu göstermez. Hiç ilgimi çekmiyor yani.

Ama denemeni tavsiye ederim hazır kütüphanen de varmış. Bende bu oyunu büyük beklentiler ile aldım. Yapımcı Rockstar olunca dedim kesin iyi yapmışlardır falan. İlk kısımlar oyunun yavaş tempo ile başlaması ve oynanışının ağır olması nedeniyle beni çok geri itti. Sonra başladım ve bırakamadım. Oyun aktı direkt. Görevleri özellikle 3. bölümden sonra çok açılıyor. Yavaş yavaş oynadığım için uzun sürüyor oyun ama cidden 1000 TL bile olsa verirdim gibi bir durum oluştu bende. Umarım sende de oluşur. Bu arada oyunun vuruş hissi harika. Ve oyuna alışınca kontrolleri falan hiç ağır gelmiyor. Şuan teknik olarak daha iyi bir oyun yok bana kalırsa.

Kesinlikle başlanır hocam ilk 2-3 saat sıkıcı gelir ondan sonrası çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…