BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 906 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 RDR 2 oynarken GPU %100 kullanmaması sorun olur mu?
Çözüm Artoria Pendragon 2 Mart 2024 Oyun içerisinden Afterburner ile değer paylaşın, yöneticiyi açtığınızda kullanım düşmüştür muhtemelen. O kullanım ve sıcaklık normal değil.
Oyun içerisinden Afterburner ile değer paylaşın, yöneticiyi açtığınızda kullanım düşmüştür muhtemelen. O kullanım ve sıcaklık normal değil.
Deniz Altun Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 258 Çözümler 2 2 Mart 2024 #2 Sorun değil ama darboğaz var sistemde. Artı 0 Eksi
KS KS BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 906 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 Deniz Altun dedi: Sorun değil ama darboğaz var sistemde. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci 10300H ekran kartı GTX 1650 laptop nasıl darboğaz var? Artı 0 Eksi
Deniz Altun dedi: Sorun değil ama darboğaz var sistemde. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci 10300H ekran kartı GTX 1650 laptop nasıl darboğaz var?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.746 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 2 Mart 2024 #4 Oyun içerisinden Afterburner ile değer paylaşın, yöneticiyi açtığınızda kullanım düşmüştür muhtemelen. O kullanım ve sıcaklık normal değil. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyun içerisinden Afterburner ile değer paylaşın, yöneticiyi açtığınızda kullanım düşmüştür muhtemelen. O kullanım ve sıcaklık normal değil.
Deniz Altun Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 258 Çözümler 2 2 Mart 2024 #5 BigBlackMan dedi: Hocam işlemci 10300H ekran kartı GTX 1650 laptop nasıl darboğaz var? Genişletmek için tıkla... Hocam laptopsa darboğaz olamaz zaten, ben sisteminizi başta belirtmediğiniz için rakamlardan yola çıkarak söyledim. Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: Hocam işlemci 10300H ekran kartı GTX 1650 laptop nasıl darboğaz var? Genişletmek için tıkla... Hocam laptopsa darboğaz olamaz zaten, ben sisteminizi başta belirtmediğiniz için rakamlardan yola çıkarak söyledim.
KS KS BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 906 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #6 Artoria Pendragon dedi: Oyun içerisinden Afterburner ile değer paylaşın, yöneticiyi açtığınızda kullanım düşmüştür muhtemelen. O kullanım ve sıcaklık normal değil. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Oyun içerisinden Afterburner ile değer paylaşın, yöneticiyi açtığınızda kullanım düşmüştür muhtemelen. O kullanım ve sıcaklık normal değil. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 2 Mart 2024 #7 %6 Arkaplanda kaldığı için olmasın? Grafikte %100'e çıktığı görülüyor. Artı 0 Eksi
KS KS BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 906 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #8 Maxtoric dedi: %6 Arkaplanda kaldığı için olmasın? Grafikte %100'e çıktığı görülüyor. Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: Oyun içerisinden Afterburner ile değer paylaşın, yöneticiyi açtığınızda kullanım düşmüştür muhtemelen. O kullanım ve sıcaklık normal değil. Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğru demişsiniz teşekkürler. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: %6 Arkaplanda kaldığı için olmasın? Grafikte %100'e çıktığı görülüyor. Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: Oyun içerisinden Afterburner ile değer paylaşın, yöneticiyi açtığınızda kullanım düşmüştür muhtemelen. O kullanım ve sıcaklık normal değil. Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğru demişsiniz teşekkürler.