RDR 2 oynarken FPS düşmesi oldu

Tugraa_1

Yoctopat
Daha fazla  
RDR 2'de bugün 150 MB'lık bir güncelleme yaptım. Sonra oyuna girdiğimde ara sahneden normal oynayışa geçince birden 23'e indi. Sonra hemen geri çıktı; sonra 4-5 kez sahneyi tekrarladım, daha olmadı ama haliyle ilk seferde 23'e düştüğü için kafamı taktım. Normalde 90-100 FPS arası alan biriyim ve bayağı moralimi bozdu bu olay. Laptopu değiştirmeli miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS düşmesi bir kerecik mi oldu sürekli oluyor mu?

Sadece 1 sahnede 23 FPS'e düştüğü için mi bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Sürekli düşmüyorsa olabilecek şey bunlar.

sadece bir kere oldu ve 10-15 kere aynı sahneyi tekrarladım ve fps drop olmadı kafama çok taktığım için değiştirmeyi düşünüyorum yeni laptoptada olur mu bunlar

geç baktım kusura bakmayın sahneyi tekrarlıyordum yine
Sadece 1 sahnede 23 FPS'e düştüğü için mi bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Sürekli düşmüyorsa olabilecek şey bunlar.

FPS düşmesi bir kerecik mi oldu sürekli oluyor mu?
1 kere güncelleme sonrası

Tabii ki olacak şeyler. Oyunun optimizasyonu, anlık olaylar bu tür şeylere neden oluyor. Bunu kafaya takmayın.

Bir kerelik olan takılmayı kafaya takma sürekli olursa bir problem bir kereden bir şey olmaz hocam.

Sağolun yararlı oldu değiştirmicem şu anlık
Birde başlıkta sürekli yazmışlar sadece 1 kere düştü fps

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…