RAM yükseltmesi yapmalısın.
Mevcut RAM'in ne kadar kullanıldığı önemli değil. Oyunun minimum sistem gereksinimlerine bakıldığında RAM'in yetersiz. Bu yüzden oyundayken drop oluşuyor.RAM'den zannetmiyorum 4.5GB kullaniyor.
Mevcut RAM'in ne kadar kullanıldığı önemli değil. Oyunun minimum sistem gereksinimlerine bakıldığında RAM'in yetersiz. Bu yüzden oyundayken drop oluşuyor.
Gerçi işlemcin de yetersiz ama yaşadığın şey RAM'den kaynaklı.
Belki de önceden oyunu oynarken arka planda daha az uygulama çalışıyordu, şimdi ise eskiye göre daha fazla arka plan uygulaması çalışıyor olabilir. Bilgisayar kullanım rutinini bilemiyorum.İlginç tarafı önceden olmaması.
Belki de önceden oyunu oynarken arka planda daha az uygulama çalışıyordu, şimdi ise eskiye göre daha fazla arka plan uygulaması çalışıyor olabilir. Bilgisayar kullanım rutinini bilemiyorum.
Ama 6 GB RAM bu oyun için yetersiz.
Düzenleme: @RFCkuso, fikir oluşturması için aşağıya şunu bırakıyorum:
Belki de önceden oyunu oynarken arka planda daha az uygulama çalışıyordu, şimdi ise eskiye göre daha fazla arka plan uygulaması çalışıyor olabilir. Bilgisayar kullanım rutinini bilemiyorum.
Ama 6 GB RAM bu oyun için yetersiz.
Düzenleme: @RFCkuso, fikir oluşturması için aşağıya şunu bırakıyorum:
@RFCkuso, 8 GB RAM en ideali değil, minimumu. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde 12 GB RAM yazıyor. Elbette 16 GB RAM tavsiye ederim. Ama bütçen kısıtlı ise 8 GB RAM kullanabilirsin.
Drop dediğimiz şeyler normalde birkaç saniyelik şeyler. Ancak dediğim gibi, arka plan uygulamalarını bilmiyorum. Zaten yetersiz bir RAM ile oyunu oynuyorsun, bir de arka planda çeşitli uygulamalar çalışıyor ise drop süren buna göre değişebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.