Çözüldü RDR 2 oynarken sistem donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RFCkuso

Hectopat
Daha fazla  
RAM
6 GB RAM
Ekran kartı
RX 570
Anakart
ASROCK N68C GS FX
İşlemci
FX 6300
Merhaba RDR 2'de bilgisayar aniden donuyor. Ama 30 saniye sonra düzeliyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2 için RAM'iniz az kalıyor gibi duruyor.

İlginç tarafı önceden olmaması.
Belki de önceden oyunu oynarken arka planda daha az uygulama çalışıyordu, şimdi ise eskiye göre daha fazla arka plan uygulaması çalışıyor olabilir. Bilgisayar kullanım rutinini bilemiyorum.

Ama 6 GB RAM bu oyun için yetersiz.

Düzenleme: @RFCkuso , fikir oluşturması için aşağıya şunu bırakıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki de önceden oyunu oynarken arka planda daha az uygulama çalışıyordu, şimdi ise eskiye göre daha fazla arka plan uygulaması çalışıyor olabilir. Bilgisayar kullanım rutinini bilemiyorum.

Düzenleme: @RFCkuso, fikir oluşturması için aşağıya şunu bırakıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Anladım fakat.

Düzenleme: @RFCkuso, fikir oluşturması için aşağıya şunu bırakıyorum:

8 GB RAM en iyi seçenek gibi duruyor doğru söylüyorsunuz fakat benim bilgisayar 30 saniye boyunca kilitleniyor.

@RFCkuso , 8 GB RAM en ideali değil, minimumu. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde 12 GB RAM yazıyor. Elbette 16 GB RAM tavsiye ederim. Ama bütçen kısıtlı ise 8 GB RAM kullanabilirsin.

Drop dediğimiz şeyler normalde birkaç saniyelik şeyler. Ancak dediğim gibi, arka plan uygulamalarını bilmiyorum. Zaten yetersiz bir RAM ile oyunu oynuyorsun, bir de arka planda çeşitli uygulamalar çalışıyor ise drop süren buna göre değişebilir.

@RFCkuso, 8 GB RAM en ideali değil, minimumu. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde 12 GB RAM yazıyor. Elbette 16 GB RAM tavsiye ederim. Ama bütçen kısıtlı ise 8 GB RAM kullanabilirsin.

Drop dediğimiz şeyler normalde birkaç saniyelik şeyler. Ancak dediğim gibi, arka plan uygulamalarını bilmiyorum. Zaten yetersiz bir RAM ile oyunu oynuyorsun, bir de arka planda çeşitli uygulamalar çalışıyor ise drop süren buna göre değişebilir.

Dediğiniz gibi yaparım zaten anakartım 8 GB RAM destekliyor en fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı