DaynusSafa
Hectopat
Dün oynarken hiçbir sıkıntı yoktu bugün girdim 10 dakikadır bekliyorum girmiyor. Bilen var mı?
Dün oynarken hiçbir sıkıntı yoktu bugün girdim 10 dakikadır bekliyorum girmiyor. Bilen var mı?
Yaptım hocam olmuyor.Hocam dosyaları doğrulayın ya da sorun gider deyin çözülmez SE silip tekrar yükleyin.
Hocam oyuna giriyor ama yükleme ekranında kalıyor.10 dkdır bekliyorum girmiyor derken oyun açılıyor da hikaye mi başlamıyor yoksa direkt olarak oyun mu başlamıyor?
Düşük ayarlarda oyun.10 dkdır bekliyorum girmiyor derken oyun açılıyor da hikaye mi başlamıyor yoksa direkt olarak oyun mu başlamıyor?
Hocam oyuna giriyor ama yükleme ekranında kalıyor.
Düşük ayarlarda oyun.
Rockstar Launcher.Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz? Epic Games, Rockstar Launcher vs ?
Yaptım hocam olmuyor.
Deneyeceğim sağ olun hocam.Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz?
Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin.
Hocam oldu çözüldü sağ olun. Çözüm işaretledim.Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz?
Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.