Çözüldü RDR 2 oyun yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DaynusSafa

Hectopat
Dün oynarken hiçbir sıkıntı yoktu bugün girdim 10 dakikadır bekliyorum girmiyor. Bilen var mı?

Çözüm
Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz?

Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin.
Dün oynarken hiçbir sıkıntı yoktu bugün girdim 10 dakikadır bekliyorum girmiyor. Bilen var mı?

Hocam dosyaları doğrulayın ya da sorun gider deyin çözülmez SE silip tekrar yükleyin.

10 dkdır bekliyorum girmiyor derken oyun açılıyor da hikaye mi başlamıyor yoksa direkt olarak oyun mu başlamıyor?

Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz?

Çözüm
Yaptım hocam olmuyor.

Hocam bir hata alsaydınız çözümü olurdu AMD ekran kartı kullanıyorsanız WattMan hatası alıyor olabilirsiniz başka aklıma gelen Launcher'i
Silip tekrar yüklersiniz belki olur.

Deneyeceğim sağ olun hocam.

Hocam oldu çözüldü sağ olun. Çözüm işaretledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…