DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 23 Kasım 2021 #1 Dün oynarken hiçbir sıkıntı yoktu bugün girdim 10 dakikadır bekliyorum girmiyor. Bilen var mı?
Çözüm Lindorie Miriel 23 Kasım 2021 Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin.
Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin.
SAYISALCI CİVCİV Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Yer İRLANDA Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ : AMD R5 3500X EKRAN KARTI : AMD RX5500XT 8GB OC THICC II PRO ANAKART : GIGABYTE S2H V2 RAM : T-FORCE 8X2 3000MHZ SSD : XPG M.2 500GB 3000MB/3200MB // JAMES DONKEY SATA 250GB Cinsiyet Erkek Meslek İrlanda da dil öğrencisi 23 Kasım 2021 #2 DaynusSafa dedi: Dün oynarken hiçbir sıkıntı yoktu bugün girdim 10 dakikadır bekliyorum girmiyor. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dosyaları doğrulayın ya da sorun gider deyin çözülmez SE silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
DaynusSafa dedi: Dün oynarken hiçbir sıkıntı yoktu bugün girdim 10 dakikadır bekliyorum girmiyor. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dosyaları doğrulayın ya da sorun gider deyin çözülmez SE silip tekrar yükleyin.
KS KS DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 23 Kasım 2021 #3 SAYISALCI CİVCİV dedi: Hocam dosyaları doğrulayın ya da sorun gider deyin çözülmez SE silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam olmuyor. Artı 0 Eksi
SAYISALCI CİVCİV dedi: Hocam dosyaları doğrulayın ya da sorun gider deyin çözülmez SE silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam olmuyor.
Lindorie Miriel Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #4 10 dkdır bekliyorum girmiyor derken oyun açılıyor da hikaye mi başlamıyor yoksa direkt olarak oyun mu başlamıyor? Artı 0 Eksi
10 dkdır bekliyorum girmiyor derken oyun açılıyor da hikaye mi başlamıyor yoksa direkt olarak oyun mu başlamıyor?
KS KS DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 23 Kasım 2021 #5 Lindorie Miriel dedi: 10 dkdır bekliyorum girmiyor derken oyun açılıyor da hikaye mi başlamıyor yoksa direkt olarak oyun mu başlamıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna giriyor ama yükleme ekranında kalıyor. Lindorie Miriel dedi: 10 dkdır bekliyorum girmiyor derken oyun açılıyor da hikaye mi başlamıyor yoksa direkt olarak oyun mu başlamıyor? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda oyun. Artı 0 Eksi
Lindorie Miriel dedi: 10 dkdır bekliyorum girmiyor derken oyun açılıyor da hikaye mi başlamıyor yoksa direkt olarak oyun mu başlamıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna giriyor ama yükleme ekranında kalıyor. Lindorie Miriel dedi: 10 dkdır bekliyorum girmiyor derken oyun açılıyor da hikaye mi başlamıyor yoksa direkt olarak oyun mu başlamıyor? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda oyun.
Lindorie Miriel Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #6 DaynusSafa dedi: Hocam oyuna giriyor ama yükleme ekranında kalıyor. Düşük ayarlarda oyun. Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz? Epic Games, Rockstar Launcher vs ? Artı 0 Eksi
DaynusSafa dedi: Hocam oyuna giriyor ama yükleme ekranında kalıyor. Düşük ayarlarda oyun. Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz? Epic Games, Rockstar Launcher vs ?
KS KS DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 23 Kasım 2021 #7 Lindorie Miriel dedi: Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz? Epic Games, Rockstar Launcher vs ? Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher. Artı 0 Eksi
Lindorie Miriel dedi: Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz? Epic Games, Rockstar Launcher vs ? Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher.
Lindorie Miriel Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #8 Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin. Artı 1 Eksi Çözüm
Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin.
SAYISALCI CİVCİV Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Yer İRLANDA Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ : AMD R5 3500X EKRAN KARTI : AMD RX5500XT 8GB OC THICC II PRO ANAKART : GIGABYTE S2H V2 RAM : T-FORCE 8X2 3000MHZ SSD : XPG M.2 500GB 3000MB/3200MB // JAMES DONKEY SATA 250GB Cinsiyet Erkek Meslek İrlanda da dil öğrencisi 23 Kasım 2021 #9 DaynusSafa dedi: Yaptım hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hata alsaydınız çözümü olurdu AMD ekran kartı kullanıyorsanız WattMan hatası alıyor olabilirsiniz başka aklıma gelen Launcher'i Silip tekrar yüklersiniz belki olur. Artı 0 Eksi
DaynusSafa dedi: Yaptım hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hata alsaydınız çözümü olurdu AMD ekran kartı kullanıyorsanız WattMan hatası alıyor olabilirsiniz başka aklıma gelen Launcher'i Silip tekrar yüklersiniz belki olur.
KS KS DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 23 Kasım 2021 #10 Lindorie Miriel dedi: Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim sağ olun hocam. Lindorie Miriel dedi: Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu çözüldü sağ olun. Çözüm işaretledim. Artı 0 Eksi
Lindorie Miriel dedi: Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim sağ olun hocam. Lindorie Miriel dedi: Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu çözüldü sağ olun. Çözüm işaretledim.