DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 5 23 Kasım 2021 #1 Dün oynarken hiçbir sıkıntı yoktu bugün girdim 10 dakikadır bekliyorum girmiyor. Bilen var mı?
Çözüm Lindorie Miriel 23 Kasım 2021 Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin.
Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip "system.xml" silip tekrar girmeyi dener misiniz? Not: Dilerseniz dosyayı her ihtimale karşı başka bir yere yedekleyin.
Lindorie Miriel Megapat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #11 DaynusSafa dedi: Deneyeceğim sağ olun hocam. Hocam oldu çözüldü sağ olun. Çözüm işaretledim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çok sevindim. Keyfiniz bol olsun Artı 0 Eksi
DaynusSafa dedi: Deneyeceğim sağ olun hocam. Hocam oldu çözüldü sağ olun. Çözüm işaretledim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çok sevindim. Keyfiniz bol olsun