RDR 2 parasına değer mi?

Hocam salı günü indirdim oynadım böyle bir oyun yok 154 TL değil 500 TL'yi bile hak ediyor.
Yav hocam geçen voidu'dan 379 tl ye aldım indirdim oyunu sürekli hata veriyor. Açılmıyor 12 GB VRAM var, VRAM yetersiz diyor internet var internetini kontrol et oyuna sahip olduğunu doğrulayamadık diyor Rockstar Launcher için almıştım.

Bende Steam'den almıştım biraz sistem istese bile ekran kartı değiştirdim sırf RDR 2'yi Full grafiklerle oynamak için konumuza gelirsek her kuruşunu hak eden bir oyun.

Hocam ben RX 6600 i5 11400F ile yüksek ayarlarda sorun çıkmadan oynuyorum.

Hocam RX 6600 ve i7 9700F ile oynadım. 2 kere bitirdim 310 saatim var. Online'da oynadım. RX 6600 ve i7 9700F ile Ultra ayarlarda genel olarak 50 FPS oynadım. Ama gene de bana bayağı akıcı göründü bana. 360 TL'ye almıştım yaz indirimlerinde. İyi ki almışım. Arada sıkılınca ya Online veya biraz hikaye giriyorum

Hocam nasıl sevmediniz bilmiyorum oyun gerçekten çok kaliteli en kaliteli oyunlarin arasında yer alıyor.

Herkese uymaz. Oyunun ilk saatleri sizi atmosfere sokmak için. Direkt girildiği gibi aksiyona atandır oyun değil RDR2. yavaş temposu birçok insan için eksi.

Hikayesi akıcı mı yoksa yavaş mı yani her görevde çatışma var mı?

Hikayesi akıcı mı yoksa yavaş mı yani her görevde çatışma var mı?

Hocam bolca çatışma var ama yavaş yavaş yani direk sizi aman aman çatışmalara sokmuyor. Bir de görevlere giderken acayip uzun at sürmeler oluyor. Ama aksiyonu bol. Sadece biraz fazla düz bir görev tasarımı var nereye gidiceğine nereye saklanacığına kadar oyun söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…