bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #21 Ben ben miyim dedi: Hikayesi akıcı mı yoksa yavaş mı yani her görevde çatışma var mı? Genişletmek için tıkla... Her görev de çatışma yok, yavaş bir oyun. Ana hikaye 60 saat di yanlış hatırlamıyorsam ki oyunun olayı açık dünya.
Ben ben miyim dedi: Hikayesi akıcı mı yoksa yavaş mı yani her görevde çatışma var mı? Genişletmek için tıkla... Her görev de çatışma yok, yavaş bir oyun. Ana hikaye 60 saat di yanlış hatırlamıyorsam ki oyunun olayı açık dünya.
Ben ben miyim Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #22 Ps 5 te optimizasyon sıkıntısı olur mu
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #23 Ben ben miyim dedi: PS 5'te optimizasyon sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun yok diye biliyorum.
Ben ben miyim dedi: PS 5'te optimizasyon sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun yok diye biliyorum.