Aqruww Centipat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #41 İade ettim bazen boyle seyler yapabiliyorum
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #42 mavıuszed dedi: En büyük 1000 RDR fanlarından biri olabilirim ama 1150 TL etmez. Nereden anladınız hocam? Genişletmek için tıkla... Zeka seviyesi ve yeni açılan hesaplardan.
mavıuszed dedi: En büyük 1000 RDR fanlarından biri olabilirim ama 1150 TL etmez. Nereden anladınız hocam? Genişletmek için tıkla... Zeka seviyesi ve yeni açılan hesaplardan.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 28 Şubat 2023 #43 Aqruww dedi: İade ettim bazen boyle seyler yapabiliyorum Genişletmek için tıkla... Bir daha böyle yeni hesap açıp troll konu açma.
Aqruww dedi: İade ettim bazen boyle seyler yapabiliyorum Genişletmek için tıkla... Bir daha böyle yeni hesap açıp troll konu açma.
Aqruww Centipat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #44 LuckyThing dedi: Konu troll mü diyordum trollmüş yeni hesap açıp kendisiyle konuşuyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Yok be troll degil iade ettim
LuckyThing dedi: Konu troll mü diyordum trollmüş yeni hesap açıp kendisiyle konuşuyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Yok be troll degil iade ettim
Kynas Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 71 28 Şubat 2023 #45 KingOfTheStreets dedi: Ben iade edip korsan yüklerdim ama bir oyun bu parayı hakedecekse o rdr2dir. Genişletmek için tıkla... Oyunu bende oynadım güzel oyunda abartmayın o kadar. Konuya gelirsek etmez o kadar.
KingOfTheStreets dedi: Ben iade edip korsan yüklerdim ama bir oyun bu parayı hakedecekse o rdr2dir. Genişletmek için tıkla... Oyunu bende oynadım güzel oyunda abartmayın o kadar. Konuya gelirsek etmez o kadar.
Aqruww Centipat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #46 Exsa dedi: Bir daha böyle yeni hesap açıp troll konu açma. Genişletmek için tıkla... Troll degil maalesef Kynas dedi: Oyunu bende oynadım güzel oyunda abartmayın o kadar. Konuya gelirsek etmez o kadar. Genişletmek için tıkla... Ben steamdan oyun alip biraz oynar iade ederim buyuk ihtimal yine aynisini yapardim da iade ettim zaten bakalim indirimi bekliyecez
Exsa dedi: Bir daha böyle yeni hesap açıp troll konu açma. Genişletmek için tıkla... Troll degil maalesef Kynas dedi: Oyunu bende oynadım güzel oyunda abartmayın o kadar. Konuya gelirsek etmez o kadar. Genişletmek için tıkla... Ben steamdan oyun alip biraz oynar iade ederim buyuk ihtimal yine aynisini yapardim da iade ettim zaten bakalim indirimi bekliyecez
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.743 Çözümler 4 28 Şubat 2023 #47 @LuckyThing bende fark ettim . Bir de sadece kendi açtığı hesaplara cevap vermiş.
K KingOfTheStreets Femtopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #48 Aqruww dedi: Yok be troll degil iade ettim Genişletmek için tıkla... Dostum kanıt atsana beni de sen sanıyorlar.
Aqruww dedi: Yok be troll degil iade ettim Genişletmek için tıkla... Dostum kanıt atsana beni de sen sanıyorlar.
D DtSmile Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 679 28 Şubat 2023 #49 Klasik Steam övme ve klasik RDR övme konularının kombosu lol
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.968 Çözümler 7 28 Şubat 2023 #50 Bana da cevap verdi hocam... @mavıuszed