utnyy Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 168 10 Haziran 2023 #1 Steam'de aile kütüphanesi var ya ben oraya RDR 2'yi eklesem arkadaşım Online'a girse benim Online profilime mi girmiş olacak yoksa kendisi sıfırdan mi başlayacak?
Steam'de aile kütüphanesi var ya ben oraya RDR 2'yi eklesem arkadaşım Online'a girse benim Online profilime mi girmiş olacak yoksa kendisi sıfırdan mi başlayacak?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 10 Haziran 2023 #2 RDR2 gibi üçüncü parti istemci (Launcher) kullanan oyunlar aile paylaşımını desteklememekte.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 10 Haziran 2023 #3 Steam Aile paylaşımı yaptığınız zaman RDR2 aile paylaşımı ile verilmiyor.
utnyy Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 168 10 Haziran 2023 #4 Metin Eren Türkmen dedi: Steam Aile paylaşımı yaptığınız zaman RDR2 aile paylaşımı ile verilmiyor. Genişletmek için tıkla... reptile dedi: RDR2 gibi üçüncü parti istemci (Launcher) kullanan oyunlar aile paylaşımını desteklememekte. Genişletmek için tıkla... Anladım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Metin Eren Türkmen dedi: Steam Aile paylaşımı yaptığınız zaman RDR2 aile paylaşımı ile verilmiyor. Genişletmek için tıkla... reptile dedi: RDR2 gibi üçüncü parti istemci (Launcher) kullanan oyunlar aile paylaşımını desteklememekte. Genişletmek için tıkla... Anladım.