A arda morgan Femtopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #1 RDR 2 de profesör için gerekli işleri yaptım ve suçluyu ona götürdüm lakin idamın nerede yapılacağını gösteren bir şey yok galiba görev kayboldu. Ne yapacağım yardımcı olabilecek var mı?
RDR 2 de profesör için gerekli işleri yaptım ve suçluyu ona götürdüm lakin idamın nerede yapılacağını gösteren bir şey yok galiba görev kayboldu. Ne yapacağım yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Zerons 14 Ocak 2023 Buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Ocak 2023 #2 Hatırladığım kadarıyla ayrı bir görevde idam ediliyor veya onu takip etmeniz gerekiyordu. Artı 0 Eksi
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 Buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS A arda morgan Femtopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #4 hellomister dedi: Hatırladığım kadarıyla ayrı bir görevde idam ediliyor veya onu takip etmeniz gerekiyordy Genişletmek için tıkla... Zerons dedi: Buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler halletim Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Hatırladığım kadarıyla ayrı bir görevde idam ediliyor veya onu takip etmeniz gerekiyordy Genişletmek için tıkla... Zerons dedi: Buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler halletim