Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 8 Temmuz 2022 #1 Oyunu şimdi oynamak istemiyorum. Yaz sonu olur mu acaba hala? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
EgemenEge Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #2 Bence o zamana kadar durmaz Game Pass'te de aynısı olnuştu getirip kaldırdılar popülerlük yakalamak için. Artı 0 Eksi
Bence o zamana kadar durmaz Game Pass'te de aynısı olnuştu getirip kaldırdılar popülerlük yakalamak için.
SaBenMert Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 99 14 Temmuz 2022 #3 Reidon dedi: Oyunu şimdi oynamak istemiyorum. Yaz sonu olur mu acaba hala? Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmaz bence olması küçük bir ihtimal hemen kaldırırlar boyle oyunlari popülerlik kazanmak için çıkışta koydular boyle oyunlari Artı 0 Eksi
Reidon dedi: Oyunu şimdi oynamak istemiyorum. Yaz sonu olur mu acaba hala? Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmaz bence olması küçük bir ihtimal hemen kaldırırlar boyle oyunlari popülerlik kazanmak için çıkışta koydular boyle oyunlari
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 14 Temmuz 2022 #4 20 Eylül'de sistemden kalkacak. Artı 0 Eksi
erendemiray7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 949 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #5 LordxVader dedi: 20 Eylül'de sistemden kalkacak. Genişletmek için tıkla... Reis tam tarihi de vermişsin kaynağı merak ettim. Artı 0 Eksi
LordxVader dedi: 20 Eylül'de sistemden kalkacak. Genişletmek için tıkla... Reis tam tarihi de vermişsin kaynağı merak ettim.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 14 Temmuz 2022 #6 erendemiray7 dedi: Reis tam tarihi de vermişsin kaynağı merak ettim. Genişletmek için tıkla... PS Plus Extra and Premium Are Losing a Major Game The updated PSN store page of a major game confirms that it's leaving the PlayStation Plus Extra and Premium tiers surprisingly soon. gamerant.com PS Plus Extra, Premium List Games Leaving Soon, Shadow Warrior 3 Gone on 5th July Syberia leaves PS Plus Premium soon too www.pushsquare.com Artı 0 Eksi
erendemiray7 dedi: Reis tam tarihi de vermişsin kaynağı merak ettim. Genişletmek için tıkla... PS Plus Extra and Premium Are Losing a Major Game The updated PSN store page of a major game confirms that it's leaving the PlayStation Plus Extra and Premium tiers surprisingly soon. gamerant.com PS Plus Extra, Premium List Games Leaving Soon, Shadow Warrior 3 Gone on 5th July Syberia leaves PS Plus Premium soon too www.pushsquare.com
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #7 Çok uzun sürmez, pazarlamada etki yaratmak için, gövde göstermek için orda. Gider yakında. Artı 0 Eksi