FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #11 musabemiroztop dedi: Biraz bulanık gibi pek iyi değil karakterin sakalı falan düzgün gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... FXAA açın düzelir biraz. Bende de oluyor her oyuna girdiğimde tırtıklanma.
musabemiroztop dedi: Biraz bulanık gibi pek iyi değil karakterin sakalı falan düzgün gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... FXAA açın düzelir biraz. Bende de oluyor her oyuna girdiğimde tırtıklanma.
ah goofy Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Yer Ankara 8 Mart 2022 #12 The Theseus dedi: Yeniden başlatın bir hocam. Genişletmek için tıkla... Düzelmez RDR2'nin kaderi bu.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.212 Çözümler 11 Yer Nevşehir 8 Mart 2022 #13 guardianangel dedi: Düzelmez RDR2'nin kaderi bu. Genişletmek için tıkla... GTX1080 ile leş bir kalite almıştım. RX5500XT ile cam gibi o da ilk çıktığı zamanlarda. Bir ayar vardı bulamadım video çekmişti de bulursam atayım. Ama haksız sayılmazsınız. Şu ayardı sanırım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 111,8 KB · Görüntüleme: 36
guardianangel dedi: Düzelmez RDR2'nin kaderi bu. Genişletmek için tıkla... GTX1080 ile leş bir kalite almıştım. RX5500XT ile cam gibi o da ilk çıktığı zamanlarda. Bir ayar vardı bulamadım video çekmişti de bulursam atayım. Ama haksız sayılmazsınız. Şu ayardı sanırım.