RDR 2 şahin göz otomatik işaretleme

Umut kayrak

Decapat
Hocam şahin gözü açıp adamın üstüne getirdiğimde otomatik kırmızı işareti koyup tüm şarjörü boşaltıyor, bunun bir çözüm yolu yok mu? Eskiden oynamıştım kendim bir tuşla seçip 1 tane 1 tane sıkıyordum. Tuşu ya da başka bir şeyi varsa yardım eder misiniz?

Hocam şahin gözü açıp adamın üstüne getirdiğimde otomatik kırmızı işareti koyup tüm şarjörü boşaltıyor, bunun bir çözüm yolu yok mu? Eskiden oynamıştım kendim bir tuşla seçip 1 tane 1 tane sıkıyordum. Tuşu ya da başka bir şeyi varsa yardım eder misiniz?
Hocam hikayede o zamanla manuele geçiyor. Q ile işaretliyorsunuz.

Oyunda ilerledikçe daha doğrusu hikayede ilerlemesen bile çok çatışmaya girdikçe onun seviyesi artıyor ve manuel işaretleme geliyor.

Sonuncu şekilde olunca şahin göz de düşmanın kritik bölgeleri belli olmasi lazim ama bende olmuyor, hikayede ilerledim sol yukarida aciklamayi yapti anlamadim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı