RDR 2 sarmıyor

Her oyunun bir alışma süreci var, 2 saatte alışamamanız çok normal. Uzun bir oyun alışmak için bolca vaktiniz olacak.

Oyun sonradan açılıyor. İlk başlarda ben de sıkılmıştım ancak sonradan bu oyunun bir efsane olduğunu anladım.

Oyunu şu an ben de oynuyorum ancak beni de bazen sarmıyor. Arkadaşım 2. kez bitiriyor 1 ay içinde mesela arkadaşım oyuna bayılıyor ama ben sevemiyorum bir türlü. Oyun mükemmel ama kişiden kişiye değişiyor durum. Oynamaya devam et sarmazsa yapacak bir şey yok.

Hocam aynı hissetlerimi yazmışsınız herkes beğenip siz beğenmeyince bir garip oluyor insan.

Kardeşim o kadar incelemişsin oyunu forumda gezmişsin hiç mi denk gelmedin oyunun sonradan açılacağınada bu konuyu açtın hadi 20. saatte falan yaz 2. saat nedir hangi kamptasın daha?

Kardeşim o kadar incelemişsin oyunu forumda gezmişsin hiç mi denk gelmedin oyunun sonradan açılacağınada bu konuyu açtın hadi 20. saatte falan yaz 2. saat nedir hangi kamptasın daha?
Oyun sonradan açılmıyor yahu, açılıyor dediğiniz chapter kaç?

Ha açılır ha açılır kaç saat oynadım birşey yok.

aa noktalama işaretlerimi silmiş site "açılacağınada" sonra nokta var

Daha 2 saat oynamışsın adamakıllı görev bile yapmamışsındır bekle biraz inan seversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…