B BOSSYAUSSA Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Oyunu 30-40 dk oynadım. ilk gorevi bitirdikten sonra oyundan cıktım oto save var diye biliyordum. tekrar girdigimde bastan başladım. acaba save nasıl alabilirim ya da daha fazla ilerleyince mi save almaya baslacak?
Oyunu 30-40 dk oynadım. ilk gorevi bitirdikten sonra oyundan cıktım oto save var diye biliyordum. tekrar girdigimde bastan başladım. acaba save nasıl alabilirim ya da daha fazla ilerleyince mi save almaya baslacak?
flying dutchman Kilopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 321 Yer Adana Demirspor Antrenman Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müyendizz 30 Haziran 2023 #2 Aslında alması lazım hatta ben otosave’i kapatmışdım. Manuel save etmek daha cok hoşuma gitmişti. Artı 0 Eksi
KS KS B BOSSYAUSSA Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #3 flying dutchman dedi: Aslında alması lazım hatta ben Otosave'i kapatmışdım. Manuel save etmek daha cok hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Manuel save de alamıyorum kilitli. Artı 0 Eksi
flying dutchman dedi: Aslında alması lazım hatta ben Otosave'i kapatmışdım. Manuel save etmek daha cok hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Manuel save de alamıyorum kilitli.
flying dutchman Kilopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 321 Yer Adana Demirspor Antrenman Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müyendizz 30 Haziran 2023 #4 BOSSYAUSSA dedi: Manuel save de alamıyorum kilitli. Genişletmek için tıkla... Oyunda biraz daha ilerlemen lazım o zaman giriş bölümünde save alınmıyor. Görev sırasında da yine alınmıyor. Artı 0 Eksi
BOSSYAUSSA dedi: Manuel save de alamıyorum kilitli. Genişletmek için tıkla... Oyunda biraz daha ilerlemen lazım o zaman giriş bölümünde save alınmıyor. Görev sırasında da yine alınmıyor.
KS KS B BOSSYAUSSA Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #5 flying dutchman dedi: Oyunda biraz daha ilerlemen lazım o zaman giriş bölümünde save alınmıyor. Görev sırasında da yine alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
flying dutchman dedi: Oyunda biraz daha ilerlemen lazım o zaman giriş bölümünde save alınmıyor. Görev sırasında da yine alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.