The Texas Chainsaw Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Merhaba, PC'yi formatlamam gerekti RDR 2 save dosyam gitti chapter 3 save dosyası buldum belgelerimden settings kısmına atsam bile kaldığım yerden devam ediyor. Nasıl çözeceğim?
Merhaba, PC'yi formatlamam gerekti RDR 2 save dosyam gitti chapter 3 save dosyası buldum belgelerimden settings kısmına atsam bile kaldığım yerden devam ediyor. Nasıl çözeceğim?
KS KS The Texas Chainsaw Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #11 Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.056 Makaleler 1 Çözümler 566 24 Mart 2024 #12 The Texas Chainsaw dedi: Eki Görüntüle 2149291 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @The Texas Chainsaw hocam sorunu cozebildiniz mi? Son düzenleme: 24 Mart 2024 Artı 1 Eksi
The Texas Chainsaw dedi: Eki Görüntüle 2149291 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @The Texas Chainsaw hocam sorunu cozebildiniz mi?
KS KS The Texas Chainsaw Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #13 GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @The Texas Chainsaw hocam sor. Genişletmek için tıkla... [/QUOTE] GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @The Texas Chainsaw hocam sorunu cozebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm çözüm işaretledim. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @The Texas Chainsaw hocam sor. Genişletmek için tıkla... [/QUOTE] GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @The Texas Chainsaw hocam sorunu cozebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm çözüm işaretledim.