Çözüldü RDR 2 save dosyaları kayıp

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xdady

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attım ve RDR 2'yi baştan yükledim Rockstar hesabıma girdim fakat oyuna girdiğimde oyun en baştan başlıyor.%55'te falandım chapter 5 save dosyalarım silindi mi bilmiyorum. Buna nereden bakabilirim? Eğer silindiyse de nereden save dosyası bulabilirim ve nasıl yüklerim?

Çözüm
Oynadığım tüm oyunlar var fakat RDR 2 yok bunun sebebi nedir ve sizin bir çözümünüz var mı? Ben chapter 5 save arıyorum
Sırf chapter 5 save istiyorsanız bulunur hocam. İlerlemenize yazık olmuş. Araştırıyorum.

bana tıkla <3

Tıklayıp arşivi indirin, klasöre çıkartın, sonra çıkartılan save dosyasını
Belgelerim\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\<kullanıcıidniz>\ atın.
Hocam buraya tıkladığım zaman Steam Cloud bölümünde RDR hala yok.
1:Start the Rockstar Games Launcher.
2:Select Settings.
3:Under My installed games, select Red Dead Redemption 2 and enable the cloud saves.
4:Under Launcher settings, Select Account Information, and delete Local Profile.

Note: This will remove all profile details from your local machine and require you to sign in to the Rockstar Games Launcher again. It will not delete your Social Club account or any saved games. Signing in to Social Club will recreate your local profile.
5:Select Confirm.
6:Sign in to the Rockstar Games Launcher again

Rockstar böyle bir çözüm bulmuş. Dener misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı