RDR 2 save dosyası gitti

Bedrhan

Decapat
Daha fazla  
Ana hikayede bayağı bir ilerlemiştim ancak oyuna girdiğimde baştan başladı.
Nasıl düzeltebilirim veya %90-%80 bir save dosyası var mıdır? (Ana hikaye).

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler hocam bunu rdr2 profiles'e yeni dosya açıp mı atayım?
Yukarıda bahsettim hocam. Belgelerim'den Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Profiles - buradan sonra rastgele numaralar ve harfler içeren bir klasör daha olacak onun içerisine atın save dosyasını.

@nickyokaga hocam ben chapter 2'de görevlerin çoğunu yapmıştım. En son
Micah'ı kurtardığımı, ondan sonra da dutch ile beraber ekip üyelerimizden birini kurtardığımızı hatırlıyorum. Yanlış değilsem sadece bir tane tren soygunu kalmıştı güzel görevdir diye onu en sona koymuştum. buradan itibaren olan bir save dosyası var mı acaba? Tam olarak yüzdesini bilmiyorum ama tahminimce chapter 2'nin sonları olmalı.

Sean'ı ödül avcılarından Trelawny, Charles ve Javier ile kurtardıktan sonraki görevden bahsediyorsunuz galiba. Oyunu bugün indirmeye başladım, bakacağım hocam.

Bahsettiğiniz save dosyası:

Son düzenleme:
Hocam Chapter 2'ye kadar tekrardan oynadım çünkü Chapter 1'de ne kadar denememe rağmen save dosyası gözükmedi oyunda Chapter 2'ye geçtikten sonra daha denemedim, oyuna girdiğimde deneyeceğim teşekkürler.

Hocam Chapter 2'ye kadar tekrardan oynadım çünkü Chapter 1'de ne kadar denememe rağmen save dosyası gözükmedi oyunda Chapter 2'ye geçtikten sonra daha denemedim, oyuna girdiğimde deneyeceğim teşekkürler.
Gözükmesi gerek yinede, oyunda öyle bir kısıtlama yok. Doğru save dizinine attığınıza emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…