B Bedrhan Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Ana hikayede bayağı bir ilerlemiştim ancak oyuna girdiğimde baştan başladı. Nasıl düzeltebilirim veya %90-%80 bir save dosyası var mıdır? (Ana hikaye). Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2024
Ana hikayede bayağı bir ilerlemiştim ancak oyuna girdiğimde baştan başladı. Nasıl düzeltebilirim veya %90-%80 bir save dosyası var mıdır? (Ana hikaye).
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #21 nickyokaga dedi: Gözükmesi gerek yinede, oyunda öyle bir kısıtlama yok. Doğru save dizinine attığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bugün gireyim dedim, haklıymışsınız yanlış yere atmışım. İlginiz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
nickyokaga dedi: Gözükmesi gerek yinede, oyunda öyle bir kısıtlama yok. Doğru save dizinine attığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bugün gireyim dedim, haklıymışsınız yanlış yere atmışım. İlginiz için teşekkürler.