yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı 3060 İşlemci 11400 Korsan oynuyorum, save dosyasını nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2023
Çözüm hellomister 7 Aralık 2023 yiğiitt dedi: Bir tane dosya eksik diyor oyunu silmem lazım oynadığım save boşa gitmesin diye save dosyam nerede diyorum oyunun dosyalarının olduğu yerin fotoğrafını atıyorum korsan olduğunu belirtiyorum aynı bilgiyi paylaşıyor herkes. Genişletmek için tıkla... Burada olabilir: c:kullanıcılar/kullanıcı adı neyse/appdata//roaming/ Goldberg Social Club Emu Saves
yiğiitt dedi: Bir tane dosya eksik diyor oyunu silmem lazım oynadığım save boşa gitmesin diye save dosyam nerede diyorum oyunun dosyalarının olduğu yerin fotoğrafını atıyorum korsan olduğunu belirtiyorum aynı bilgiyi paylaşıyor herkes. Genişletmek için tıkla... Burada olabilir: c:kullanıcılar/kullanıcı adı neyse/appdata//roaming/ Goldberg Social Club Emu Saves
KS KS yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #11 Buradan hangisi? Artı 0 Eksi
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 7 Aralık 2023 #12 yiğiitt dedi: Eki Görüntüle 2044608 Buradan hangisi? Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz hepsini yedekleyin derim. Artı 1 Eksi
yiğiitt dedi: Eki Görüntüle 2044608 Buradan hangisi? Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz hepsini yedekleyin derim.
KS KS yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #13 hellomister dedi: Ne olur ne olmaz hepsini yedekleyin derim. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yeniden kurduğumda bunları aynı yere atarsam çalışır mı? Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Ne olur ne olmaz hepsini yedekleyin derim. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yeniden kurduğumda bunları aynı yere atarsam çalışır mı?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 7 Aralık 2023 #14 yiğiitt dedi: Oyunu silip yeniden kurduğumda bunları aynı yere atarsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır. Artı 0 Eksi
yiğiitt dedi: Oyunu silip yeniden kurduğumda bunları aynı yere atarsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır.
KS KS yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #15 hellomister dedi: Çalışır. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın. Artı 0 Eksi
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 7 Aralık 2023 #16 alanur dedi: Ben save nerden bulurum dediği için site önerdim konumu dediğini bilmiyordum, ama korsan oynadığını belirtmesi enterasan konumu arıyor ise. Genişletmek için tıkla... Enteresan değil hocam, korsan olunca oyunun kayıt dosyaları farklı konumda olabiliyor. Artı 0 Eksi
alanur dedi: Ben save nerden bulurum dediği için site önerdim konumu dediğini bilmiyordum, ama korsan oynadığını belirtmesi enterasan konumu arıyor ise. Genişletmek için tıkla... Enteresan değil hocam, korsan olunca oyunun kayıt dosyaları farklı konumda olabiliyor.