RDR 2 Series S'te nasıl gözüküyor?

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 693

Rob

Hectopat
Yer
Pasadena
Merhabalar oyunu daha önceden One X üzerinden 22 inç 1080p monitörden oynamıştım. Şuan Series S üzerinden oynayacağım 27 inç 2k bir monitörde. RDR 2 One S versiyonunu oynattığından dolayı çok iyi gözükmüyormuş sanırım. One X'te oynadığım deneyim Series S'te daha mı kötü olur?

One X'te oyun daha iyi görünüyor. Series S One S sürümünü kullandığı için daha kötü bir deneyim yaşarsınız görüntü olarak.

Farklı görüntü kalitesinde oynatacağı için One S kalitesindeki deneyimi yaşayacaksın.

Hocam görüntü olarak daha düşük çözünürlüklü oynayacaksın , iyi bir monitöre bağlarsan Gsync özelliği olan olabileceğin en iyisini alırsın. Bunun dışında One S deki gibi gözükecek.

Hocam Acer VG271UM3 modelini kullanıyorum. AMD FreeSync bulunuyor.
Series S'de de One S'deki gibi 30 fps 900p şeklinde normal oynarsın monitörün boyutu ve özelliği gayet iyi görsel olarak sana sunulan kısıtlamanın en üstüne çıkacaksın zaten. Bir One X'e göre çözünürlük olarak fark olacak versiyon dolayısıyla karşılaştırma videolarına bakarsak gözle görülür bir fark var yaşayacağın görsellik bundan düşük olacak.

One s demiyorum arkadas series s oynamak istiyormus ,one x aynisi olur diyorum.
Series S için one s sürümüyle çalışıyor 900p 30 fps onu demek istemiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı